0
0
В наявності
Модель: 84395
Виробник: Thе Sаusаgе Маkеr®, Inc. USA
Відгуки:
0
1 922.00 грн.
Характеристики:
(Дивитись усі)
Производитель
Thе Sаusаgе Маkеr®, Inc. USA
Опис
Сіль нітритна, рожева, кюр, празька сіль, інстакюр Insta Cure™. Найкраща ціна лише в магазині Tebe.com.ua.
Сіль базова для копчення м'яса\риби, паштетів, р'єту, ковбасок і т.д. інстакюр Insta Cure™ #1 від The Sausage Maker®.
Ціна вказана за банку 5 lbs (2,27 кг).
Розхід 7 грам на 2,3 кілограма фаршу \ одна чайна ложка инстакьюр без горки на 2,3 кг фаршу.
Виняткова якість - не змінює смак вашого продукту.
Виготовлено в США.
Інста-кюр № 1 використовується для м'ясних продуктів, які проходять або будуть проходити термообробку і з строком зберігання до 2-х тижнів максимум.
Insta Cure™ № 1 - це простий у використанні засіб для будь-якого м'яса, яке потребує кулінарної обробки - копчення чи консервування. Сюди входять копчена ковбаса, птиця, риба, шинка, бекон, м'ясо для сніданку, ковбаса-сушена на сонці, паштети і багато іншого. Раніше відомий як празький порошок № 1, суміш Insta Cure #1 - базова сіль для цього, яка містить сіль, 6,25% нітриту натрію і засіб проти злипання.
Обробка м'яса в Insta Cure #1 допомагає запобігти загальне харчове отруєння, викликане Clostridium botulinum і іншими родинними бактеріями. Оброблені м'ясні напівфабрикати безпечно зберігаються і, як правило, набувають більш складних, сильних ароматів і насичених кольорів. Виробник рекомендує використовувати одну чайну ложку на п'ять фунтів (2,3 кг) меленого м'яса. Банка Insta Cure 1 в 5 фунтів\2,268кг буде обробляти приблизно 2400 фунтів м'яса\1088 кг.
3,78л очищеної води
113 грам (приблизно ½ склянки) Insta Cure # 1
600 грам (1,75 склянки) звичайної солі
43 грама (2,25 столові ложки) цукру
Сіль базова для копчення м'яса\риби, паштетів, р'єту, ковбасок і т.д. інстакюр Insta Cure™ #1 від The Sausage Maker®.
Ціна вказана за банку 5 lbs (2,27 кг).
Розхід 7 грам на 2,3 кілограма фаршу \ одна чайна ложка инстакьюр без горки на 2,3 кг фаршу.
Виняткова якість - не змінює смак вашого продукту.
Виготовлено в США.
Інста-кюр № 1 використовується для м'ясних продуктів, які проходять або будуть проходити термообробку і з строком зберігання до 2-х тижнів максимум.
Insta Cure™ № 1 - це простий у використанні засіб для будь-якого м'яса, яке потребує кулінарної обробки - копчення чи консервування. Сюди входять копчена ковбаса, птиця, риба, шинка, бекон, м'ясо для сніданку, ковбаса-сушена на сонці, паштети і багато іншого. Раніше відомий як празький порошок № 1, суміш Insta Cure #1 - базова сіль для цього, яка містить сіль, 6,25% нітриту натрію і засіб проти злипання.
Обробка м'яса в Insta Cure #1 допомагає запобігти загальне харчове отруєння, викликане Clostridium botulinum і іншими родинними бактеріями. Оброблені м'ясні напівфабрикати безпечно зберігаються і, як правило, набувають більш складних, сильних ароматів і насичених кольорів. Виробник рекомендує використовувати одну чайну ложку на п'ять фунтів (2,3 кг) меленого м'яса. Банка Insta Cure 1 в 5 фунтів\2,268кг буде обробляти приблизно 2400 фунтів м'яса\1088 кг.
3,78л очищеної води
113 грам (приблизно ½ склянки) Insta Cure # 1
600 грам (1,75 склянки) звичайної солі
43 грама (2,25 столові ложки) цукру
Характеристики
Производитель
Thе Sаusаgе Маkеr®, Inc. USA
Відгуки
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Питання та відповіді
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Сіль нітритна рожева к'юр празька сіль інстак'юр Insta Cure™
1 922.00 грн.