0
0
Модель: 99753
Виробник: США
Відгуки:
0
1 080.00 грн.
Опис
Wellsley Farms
Солодкий сік агави
Обсяг 1,25 кг
ВИГОТОВЛЕНО в Мексиці для продажу в США
Рослина агави вже тисячоліттями відома людству: ще за часів ацтеків агаву вважали неперевершеним даром небес і використовували її солодкий сік для ароматизації страв і напоїв.
Згодом сік агави почав відрізнятися іншими цінними властивостями - він був прекрасно "бродить", і сільськогосподарське вирощування агави пережило справжній "текіла бум".
У наш час ця рослина знову привертає увагу, але з іншого ракурсу: унікальний вуглеводний склад соку агави в поєднанні з низьким глікемічним індексом швидко вивели його серед провідних цукрозамінників на заході.
Нектар агави найчастіше виготовляють з «блакитної» агави - м'ясистої колючої рослини, яку помилково називають кактусом. Насправді вона належить до іншої біологічної групи і більше за все нагадує нам відому алое.
Нектар агави отримують з соку агави, який вичавлюють з нерозкритих бутонів її квітів - на одному квітконосі може з'явитися кілька тисяч таких бутонів, оскільки сам квітконос може досягати висоти кількох метрів.
Склад і корисні властивості нектару агави
ВУГЛЕВОДНИЙ СКЛАД
Фруктоза - 85 - 95%
Глюкоза - 3 - 10%
Сахароза - 1,5-3,0%
Інулін - 3-5,0%
Загалом, за своїм складом вуглеводів, а зокрема, за співвідношенням фруктози і глюкози нектар агави - унікальний продукт. Він близько в 1,5 рази солодший за цукор.
Завдяки наявності інуліну, глікемічний індекс сиропу дуже низький - приблизно 17-20. Таким чином, він повільно засвоюється організмом і не спричиняє різкого зростання рівня цукру в крові.
Крім того, інулін сприяє розвитку корисних пробіотиків у нашому шлунково-кишковому тракті.
Сік агави покращує обмін речовин, впливає заспокійливо на нервову систему і сприяє виведенню зайвої рідини з організму.
На смак нектар агави нагадує ніжний квітковий мед. Темний сорт має приємний післясмак сиропу та патоки.
Він чудово поєднується з фруктовими та трав'яними чаями. Можна використовувати в чистому вигляді - смачно поливає солодкі страви, млинці та оладки.
Також нектар агави добре розчиняється у будь-яких рідинах, що робить його незамінним для приготування коктейлів, кондитерських виробів, киселів та морозива.
Сироп агави на 100% піддається бродінню, що є перевагою при випічці.
Солодкий сік агави
Обсяг 1,25 кг
ВИГОТОВЛЕНО в Мексиці для продажу в США
Рослина агави вже тисячоліттями відома людству: ще за часів ацтеків агаву вважали неперевершеним даром небес і використовували її солодкий сік для ароматизації страв і напоїв.
Згодом сік агави почав відрізнятися іншими цінними властивостями - він був прекрасно "бродить", і сільськогосподарське вирощування агави пережило справжній "текіла бум".
У наш час ця рослина знову привертає увагу, але з іншого ракурсу: унікальний вуглеводний склад соку агави в поєднанні з низьким глікемічним індексом швидко вивели його серед провідних цукрозамінників на заході.
Нектар агави найчастіше виготовляють з «блакитної» агави - м'ясистої колючої рослини, яку помилково називають кактусом. Насправді вона належить до іншої біологічної групи і більше за все нагадує нам відому алое.
Нектар агави отримують з соку агави, який вичавлюють з нерозкритих бутонів її квітів - на одному квітконосі може з'явитися кілька тисяч таких бутонів, оскільки сам квітконос може досягати висоти кількох метрів.
Склад і корисні властивості нектару агави
ВУГЛЕВОДНИЙ СКЛАД
Фруктоза - 85 - 95%
Глюкоза - 3 - 10%
Сахароза - 1,5-3,0%
Інулін - 3-5,0%
Загалом, за своїм складом вуглеводів, а зокрема, за співвідношенням фруктози і глюкози нектар агави - унікальний продукт. Він близько в 1,5 рази солодший за цукор.
Завдяки наявності інуліну, глікемічний індекс сиропу дуже низький - приблизно 17-20. Таким чином, він повільно засвоюється організмом і не спричиняє різкого зростання рівня цукру в крові.
Крім того, інулін сприяє розвитку корисних пробіотиків у нашому шлунково-кишковому тракті.
Сік агави покращує обмін речовин, впливає заспокійливо на нервову систему і сприяє виведенню зайвої рідини з організму.
На смак нектар агави нагадує ніжний квітковий мед. Темний сорт має приємний післясмак сиропу та патоки.
Він чудово поєднується з фруктовими та трав'яними чаями. Можна використовувати в чистому вигляді - смачно поливає солодкі страви, млинці та оладки.
Також нектар агави добре розчиняється у будь-яких рідинах, що робить його незамінним для приготування коктейлів, кондитерських виробів, киселів та морозива.
Сироп агави на 100% піддається бродінню, що є перевагою при випічці.
Відгуки
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Питання та відповіді
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Сироп Агави органічний мексиканський Wellsley Farms, 1.25 кг оригінал
1 080.00 грн.