0
0
Модель: 99754
Виробник: США
Відгуки:
0
980.00 грн.
Опис
KIRKLAND Органічний сироп Аґаве
Нектар Аґаве
Об'єм 1кг
Виготовлено в Мексиці для продажу у США
Рослина аґаве вже тисячоліттями відома людству: ще ацтеки вважали аґаву подарунком небес і використовували її цукристий сік для ароматизації страв і напоїв.
З часом соковитий сік аґави набув абсолютно нового значення - його відмінне "бродіння" зацікавило сільськогосподарське вирощування аґави.
Сьогодні цю рослину знову пильно вивчають, та під новим ракурсом: унікальний вуглеводний склад нектару аґаве, разом з низьким глікемічним індексом, зробив його одним із провідних цукрозамінників у Західній півкулі.
Нектар аґаве найчастіше виробляють з блакитної аґави - м'ясистої колючої рослини, яку нерідко помилково називають кактусом. Насправді, вона належить до іншої біологічної групи і більше схожа на нам знайому алое.
Нектар аґаве отримують із соку аґави, який вичавлюють із незрозумілих бутонів її квітів - на одному квітконосі може з'явитися кілька тисяч таких бутонів, оскільки сам квітконос може досягати висоти кілька метрів.
Склад і корисні властивості нектару аґаве
ВУГЛЕВОДНИЙ СКЛАД
Фруктоза - 85 - 95%
Глюкоза - 3 - 10%
Сахароза - 1,5 - 3,0%
Інулін - 3 - 5,0%
Загалом, за своїм вуглеводним складом, а саме відношенням фруктози і глюкози, нектар аґаве - унікальний продукт. Він приблизно в 1,5 рази солодший за цукор.
Через наявність інуліну, глікемічний індекс сиропу аґаве дуже низький - близько 17-20. Таким чином, він повільніше засвоюється організмом і не спричиняє різкого підвищення рівня цукру в крові.
Крім цього, інулін сприяє розвитку корисних пробіотиків нашим шлунково-кишковим трактом.
Сік аґави покращує обмін речовин, має заспокійливий ефект на нервову систему та допомагає виводити надлишкову рідину з організму.
На смак нектар аґаве нагадує ніжний квітковий мед. Темний сорт має приємний післясмак патоки.
Добре поєднується з фруктовим і трав'яним чаєм. Можна використовувати у чистому вигляді - поливати ним випічку, млинці та оладки.
Також нектар аґаве прекрасно розчиняється в будь-яких рідинах, що робить його незамінним для приготування коктейлів, кондитерських виробів, киселів і морозива.
Сироп аґаве на 100% піддається дріжджовому бродінню, що є перевагою для випічки.
Нектар Аґаве
Об'єм 1кг
Виготовлено в Мексиці для продажу у США
Рослина аґаве вже тисячоліттями відома людству: ще ацтеки вважали аґаву подарунком небес і використовували її цукристий сік для ароматизації страв і напоїв.
З часом соковитий сік аґави набув абсолютно нового значення - його відмінне "бродіння" зацікавило сільськогосподарське вирощування аґави.
Сьогодні цю рослину знову пильно вивчають, та під новим ракурсом: унікальний вуглеводний склад нектару аґаве, разом з низьким глікемічним індексом, зробив його одним із провідних цукрозамінників у Західній півкулі.
Нектар аґаве найчастіше виробляють з блакитної аґави - м'ясистої колючої рослини, яку нерідко помилково називають кактусом. Насправді, вона належить до іншої біологічної групи і більше схожа на нам знайому алое.
Нектар аґаве отримують із соку аґави, який вичавлюють із незрозумілих бутонів її квітів - на одному квітконосі може з'явитися кілька тисяч таких бутонів, оскільки сам квітконос може досягати висоти кілька метрів.
Склад і корисні властивості нектару аґаве
ВУГЛЕВОДНИЙ СКЛАД
Фруктоза - 85 - 95%
Глюкоза - 3 - 10%
Сахароза - 1,5 - 3,0%
Інулін - 3 - 5,0%
Загалом, за своїм вуглеводним складом, а саме відношенням фруктози і глюкози, нектар аґаве - унікальний продукт. Він приблизно в 1,5 рази солодший за цукор.
Через наявність інуліну, глікемічний індекс сиропу аґаве дуже низький - близько 17-20. Таким чином, він повільніше засвоюється організмом і не спричиняє різкого підвищення рівня цукру в крові.
Крім цього, інулін сприяє розвитку корисних пробіотиків нашим шлунково-кишковим трактом.
Сік аґави покращує обмін речовин, має заспокійливий ефект на нервову систему та допомагає виводити надлишкову рідину з організму.
На смак нектар аґаве нагадує ніжний квітковий мед. Темний сорт має приємний післясмак патоки.
Добре поєднується з фруктовим і трав'яним чаєм. Можна використовувати у чистому вигляді - поливати ним випічку, млинці та оладки.
Також нектар аґаве прекрасно розчиняється в будь-яких рідинах, що робить його незамінним для приготування коктейлів, кондитерських виробів, киселів і морозива.
Сироп аґаве на 100% піддається дріжджовому бродінню, що є перевагою для випічки.
Відгуки
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Питання та відповіді
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Сироп агави органічний KIRKLAND Organic Blue Agave, 1л оригінал
980.00 грн.