0
0
В наявності
Модель: 84398
Виробник: Toluca Foods, Inc.
Відгуки:
0
3 480.00 грн.
Характеристики:
(Дивитись усі)
Производитель
Toluca Foods, Inc.
Опис
Перец чили Chipotle Morita целий, сушений 5000-10000 единиць опалювальної сили Сковілла - 5 фунтів \ 2,268 кг. Найкраща ціна лише в магазині Tebe.com.ua. Висушений і запечений стиглий червоний перець Morita Jalapeno. Димний, солодкий і гострий смак. Колір варіюється від похмуро-коричневого до темно-коричневого і червоного.
Регідратуйте сухі стручки перцю чилі, щоб додати його до сальси, соусів, супів, рагу і маринадів.
Насічте дрібно, щоб приготувати домашній помелений чипотле.
Гострота: 5000-10000 единиць опалювальної сили Сковілла.
899818000322.
Виготовлено для внутрішнього ринку США.
Перець чипотле готують із висушених і запечених перців Morita Jalapeno. Цей сорт, морита-халапенья, - це повністю дозрілі червоні перці халапеньо, що надають їм характерний солодкий і гострий смак! Ці перці мають зморшкувату шкірку і відрізняються за кольором - від похмуро-коричневого до темно-коричневого і яскраво-червоного.
Їх смак унікально солодкий і димний з відтінками шоколаду і земляної тютюну.
У них майже непомітна, але наростаюча гострота 5000–10 000 одиниць опалювальної сили по шкалі Сковілла, що робить їх гострішими, ніж стандартні перці чипотле.
Велика упаковка 2,3 кг \ 5 фунтів висушеного перцю чилі чипотле морита забезпечить ваш заклад гарним запасом цього ароматного інгредієнта!
Ці чилі чипотле морита - універсальний варіант, який завжди буде під рукою на вашій кухні.
Використовуйте їх, щоб надати запеченого, гострого смаку найрізноманітнішим рецептам! Висушений перець чилі можна подрібнити в дрібний порошок, щоб приготувати ароматний порошок чилі власного приготування - поєднуйте його з іншими сортами висушеного чилі, щоб настроїти смак.
Ви також можете пожарити висушені чилі на повільному вогні, щоб посилити їх смак, перед тим як додавати їх до соусів, таких як молекула.
Після реґідратації ці чилі чипотле морита стануть ароматним додатком до сальси, соусів, чилі, рагу, супів і маринадів! Незалежно від того, як ви вирішите їх використовувати, ці чилі чипотле морита нададуть вашим фірмовим стравам чудовий смак.
Зберігайте їх в сухому темному місці, щоб зберегти їх якість.
Для відновлення висушеного перцю - спочатку промийте його теплою водою, потім залийте гарячою водою і залиште на 10 хвилин для реґідрації.
Після цього відновлений перець готовий до використання, бажано натерти протягом 10 хвилин після реґідрації.
Регідратуйте сухі стручки перцю чилі, щоб додати його до сальси, соусів, супів, рагу і маринадів.
Насічте дрібно, щоб приготувати домашній помелений чипотле.
Гострота: 5000-10000 единиць опалювальної сили Сковілла.
899818000322.
Виготовлено для внутрішнього ринку США.
Перець чипотле готують із висушених і запечених перців Morita Jalapeno. Цей сорт, морита-халапенья, - це повністю дозрілі червоні перці халапеньо, що надають їм характерний солодкий і гострий смак! Ці перці мають зморшкувату шкірку і відрізняються за кольором - від похмуро-коричневого до темно-коричневого і яскраво-червоного.
Їх смак унікально солодкий і димний з відтінками шоколаду і земляної тютюну.
У них майже непомітна, але наростаюча гострота 5000–10 000 одиниць опалювальної сили по шкалі Сковілла, що робить їх гострішими, ніж стандартні перці чипотле.
Велика упаковка 2,3 кг \ 5 фунтів висушеного перцю чилі чипотле морита забезпечить ваш заклад гарним запасом цього ароматного інгредієнта!
Ці чилі чипотле морита - універсальний варіант, який завжди буде під рукою на вашій кухні.
Використовуйте їх, щоб надати запеченого, гострого смаку найрізноманітнішим рецептам! Висушений перець чилі можна подрібнити в дрібний порошок, щоб приготувати ароматний порошок чилі власного приготування - поєднуйте його з іншими сортами висушеного чилі, щоб настроїти смак.
Ви також можете пожарити висушені чилі на повільному вогні, щоб посилити їх смак, перед тим як додавати їх до соусів, таких як молекула.
Після реґідратації ці чилі чипотле морита стануть ароматним додатком до сальси, соусів, чилі, рагу, супів і маринадів! Незалежно від того, як ви вирішите їх використовувати, ці чилі чипотле морита нададуть вашим фірмовим стравам чудовий смак.
Зберігайте їх в сухому темному місці, щоб зберегти їх якість.
Для відновлення висушеного перцю - спочатку промийте його теплою водою, потім залийте гарячою водою і залиште на 10 хвилин для реґідрації.
Після цього відновлений перець готовий до використання, бажано натерти протягом 10 хвилин після реґідрації.
Характеристики
Производитель
Toluca Foods, Inc.
Відгуки
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Питання та відповіді
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Сушений чіпотле моріта цілими стручками, Чіпотле Моріта Чілі Подс (Chipotle Morita Chili Pods Whole), з сировиною 5 000-10 000 терміни скоувіль - 5 фунтів (2.268 кг).
3 480.00 грн.