0
0
В наявності
Модель: 102214
Виробник: США
Відгуки:
0
5 848.00 грн.
Характеристики:
(Дивитись усі)
% Daily Values
0%
6%
Amount Per Serving
Calories 60
Опис
Мадхава органічний нектар агави "Голден Лайт" - надзвичайно ніжний і смачний. У нектарі Мадхава є багато чудових якостей, які роблять його ідеальним для всіх ваших потреб у солодкості. До них належать сертифікована чистота, постійний приємний ніжний смак і тривала тривалість зберігання (не кристалізується). І, головне, нектар агави має низький глікемічний індекс, що корисно для багатьох. За допомогою Мадхава нектар легко використовувати, він швидко налитися та розчиняється навіть у холодних продуктах або напоях. Але, найважливіше, він просто чудового смаку і підкреслює смак будь-якої їжі, до якої додається. Насолоджуйтесь!
Мадхава органічний нектар агави "Голден Лайт" - це 100% натуральна заміна цукру, яка виготовляється виключно з соку рослини Веберська синя агава. Це простий рослинний продукт, який є здоровою альтернативою обробленому цукру і штучним солодикам.
Наш "Голден Лайт" нектар агави має ніжний і приємний смак, додає солодощі без власного смаку, що робить його ідеальним для гарячих і холодних напоїв, випічки та десертів. Ідеальна заміна цукру!
Без добавок або консервантів. Ваша здорова солодкість.
Сертифіковано органічно: Колорадським департаментом землеробства
Єврейський сертифікат кашрутності: Оберіт К, ВААД Хакашрус Денвера
Очистити Вт. 23,5 унцій (667 г) Чиста грамаж Чо. 282 унції (8004 г)
Інгредієнти: 100% чистий органічний нектар агави (Голден Лайт)
Харчова цінність (на порцію 1 столова ложка (21г)):
Калорії: 60;
Жири: 0 г;
Натрій: 0 мг;
Вуглеводи: 16 г;
Цукри: 16г;
Білки: 0 г.
Нектар агави
Повний посібник
Нектар агави (також називається агавовим напівсолодким) - це солодка речовина, яка виробляється комерційно в Мексиці з кількох видів агави, включаючи агаву текіла (також називається синьою агавою або агавою текіли) та сорти Сальянія, Зелена, Сіра, Шипована і Райдуга. Нектар агави солодший, ніж мед, хоча менш в'язкий.
Нектар агави виробляється в мексиканських штатах Халіско, Мічоакан, Гуанахуато і Тамауліпас згідно мексиканським законам про сертифікат походження, хоча більшість його виробляється в Халіско.
Виробництво
Агава Сальянія:
Нектар агави - чистий і натуральний підсолоджувач, виготовлений з натурального соку (агуаміель) агави сальянія. Він збирається з живих рослин високогірної пустелі Центрального Мексики, де ростуть великі плантації цих рослин. Збирають його вручну місцеві індіанці народу Гнауну, які живуть в цій зоні, вони мають право збирати плоди на своїй землі. Дорослі агави роблять стебло квітки. Видалення квітки призводить до утворення чашоподібної порожнини, в яку виділяється агуаміель. Рослина виділяє ці рідини протягом 6-8 місяців, за цей час нектар з неї знімають двічі на день. Агуаміель виділяється в контейнер, який виготовляється з видаленого центру квітки. Із дерев'яної ложки агаву переливають в контейнер. Як тільки агуаміель зібрали, його відразу відправляють на виробничий підприємство. Там додають органічний, веганський і без зерна ензим, який перетворює зв'язки молекул цукру в більш простий цукор, головним чином фруктозу або "фруктовий цукор" та надзвичайно невелику кількість глюкози. Збирають лишню вологу.
Синя агава:
Органічний нектар Синьої агави виробляється з видів, що є специфічними, виключно з видатної синьої агави Центрального Мексики. Синя агава утворює свій власний типічний ландшафт, додаючи багатокольоровий характер тисячам акрів субтропічної області Халіско. Синя агава (Agave tequilana var. Вебер), яка належить до родини Амариліс, є повільноростучою рослиною, яка поширюється шляхом відводків від 'материнської' рослини. Відводки потім збирають і пересаджують; деякі з них культивуються для нектару синьої агави (або текіли), а інші стають новими материнськими рослинами. Агаву вирощують на органічних стандартах і обробляють без хімічних речовин або генетичної модифікації.
Після 5-7 років росту доросла синя агава досягає висоти кількох футів, і її вуглеводи концентруються в серцевині рослини. Сок синьої агави, багатий інуліном, виливають і очищують у млині.
Інулін, дієтичне волокно, що складається з складних вуглеводів, за природою не є солодким. Приготування (або гідроліз) інуліну перетворює його в солодкий нектар. При виготовленні світлого нектару Синьої агави сік нагрівають до 161 °F (72 °C). Однак, при виробництві сирих нектарів Синьої агави, процес проводиться при нижніх температурах і гораздо повільніше: сік нагрівають до прохолодних 118 °F (37 °C), і низька температура підтримується майже вдвічі довше. У цьому простому процесі інулін стає фруктозою, довго метаболізуються простим цукром, який зустрічається в багатьох фруктах і овочах. Фільтрування визначає смак і колір нектарів з синьої агави. Світла синя агава просто ще більше профільтрована, ніж її сироріжковий аналог.
* Це чисто випадково, що світла синя агава гідролізується при 161 °F, при тій же температурі пастеризується молоко. Метою розкриття рідинного інуліну агави при такій температурі є перетворення його в фруктозу, а не пастеризація.
Склад
Нектар агави дуже універсальний і підходить для будь-якого виду солодкості. Він має сертифікат органічності і кашрутності, є безглютеновим і не містить алергенів, має низький глікемічний індекс 32. Основним вуглеводом є складна форма фруктози, відома як інулін або фруктозан. Процес фільтрування і гідролізу соку концентрується до сиропоподібної рідини, трохи рідше ніж мед, і має кольоровий діапазон від світлого до темного залежно від ступеня обробки. Сироп природно містить кількість заліза, кальцію, калію і магнію, які впливають на колір продукту. Існує патент Сполучених Штатів на процес, який використовує ферменти для гідролізу поліфруктозного екстракту в фруктозу, використовуючи фермент, одержаний з черного плісняка Aspergillus niger.
Гризунки
Нектар агави можна використовувати в якості заміни цукру в рецептах.
Для заміни 1 чашки цукру в оригінальному рецепті використовуйте 1/3 чашки нектару агави.
Кількість рідини в оригінальному рецепті потрібно зменшити через вміст вологи в сиропі.
Деякі кухарі також знижують температуру пічі на 25 °F в рецептах, які вимагають запікання.
Особливо вегани часто використовують нектар агави в якості заміни меду в рецептах. Він також дуже ефективний як підсолоджувач для холодних напоїв, наприклад, льодяний чай, так як, на відміну від цукру і меду, він добре розчиняється в холодних рідинах.
Види
Нектари агави продаються у світлому, янтарному, темному і сирунчастому вигляді.
Світлий нектар агави має ніжний, майже нейтральний смак і є відмінним вибором для використання в ніжних десертах, випічці, соусах і напоях.
Нектар ам'атер має середньої чіткості карамельний смак і підходить для багатьох десертів, а також соусів і страв. Він чудовий сам по собі.
Темний нектар агави має виразні карамельні нотки і надає багатьом десертам смачний і характерний смак. Він найкраще використовується в птиці, м'ясних стравах і морепродуктах, а також прекрасно підходить як сироп для панкейків і вафель.
Сирий нектар агави також має ніжний, нейтральний смак. Він виготовляється при температурах нижче 118 °F для збереження природних ферментів, тому цей вид ідеально підходить для сирої їжі і людей, які пильнуватимуть про своє здоров'я.
В чому різниця між сирими, світлими і темними агавами?
Різниця полягає в фільтрації солей і мінералів в процесі виробництва, який контролюється для отримання стабільного продукту.
Сирий органічний нектар агави виробляється при температурах нижче 115°F і має солодкий нейтральний смак.
Світлі нектари агави мають нейтральний смак, який підкреслює природний смак кави, чаю, фруктових напоїв, випічки, свіжих фруктів, фруктових коктейлів, заправок для салатів, джемів, морозива, йогуртів і різних готових страв, не змінюючи їх смаку. Це відмінно від меду, розпечених ячменних сиропів і деяких інших природних замінників цукру, які змінюють смак продуктів, які вони солодять.
Відтінок янтаря і темний мають ніжний смак агави з різним інтенсивністю. Янтарний агавовий сорт дуже схожий на мед і смачний в чаї, він підходить для солодких випічок, сухих і гарячих плавнів, випічки, білкових коктейлів і соусів.
Більш тяжкі соуси, такі як маринади для м'яса, соуси на м'ясі і морські страви можна покращити за допомогою темних сортів цього підсолоджувача, що мають багатий і складний смак, який властивий агаві. Крім того, невелика кількість традиційної темної агави додається до янтарного для покращення коліру і смаку.
Як довго можна зберігати нектар агави?
Незапечатаний, агава зберігається більше року. Колір і консистенція залишаються стабільними і однорідними, і його слід зберігати добре закритим у прохолодному темному місці.
Чи потрібно агаву зберігати в холодильнику після відкриття?
Ні, некращений агаву краще зберігати в кімнатній температурі, і він зберігає свої властивості щонайменше 12 місяців після відкриття.
Мадхава органічний нектар агави "Голден Лайт" - це 100% натуральна заміна цукру, яка виготовляється виключно з соку рослини Веберська синя агава. Це простий рослинний продукт, який є здоровою альтернативою обробленому цукру і штучним солодикам.
Наш "Голден Лайт" нектар агави має ніжний і приємний смак, додає солодощі без власного смаку, що робить його ідеальним для гарячих і холодних напоїв, випічки та десертів. Ідеальна заміна цукру!
Без добавок або консервантів. Ваша здорова солодкість.
Сертифіковано органічно: Колорадським департаментом землеробства
Єврейський сертифікат кашрутності: Оберіт К, ВААД Хакашрус Денвера
Очистити Вт. 23,5 унцій (667 г) Чиста грамаж Чо. 282 унції (8004 г)
Інгредієнти: 100% чистий органічний нектар агави (Голден Лайт)
Харчова цінність (на порцію 1 столова ложка (21г)):
Калорії: 60;
Жири: 0 г;
Натрій: 0 мг;
Вуглеводи: 16 г;
Цукри: 16г;
Білки: 0 г.
Нектар агави
Повний посібник
Нектар агави (також називається агавовим напівсолодким) - це солодка речовина, яка виробляється комерційно в Мексиці з кількох видів агави, включаючи агаву текіла (також називається синьою агавою або агавою текіли) та сорти Сальянія, Зелена, Сіра, Шипована і Райдуга. Нектар агави солодший, ніж мед, хоча менш в'язкий.
Нектар агави виробляється в мексиканських штатах Халіско, Мічоакан, Гуанахуато і Тамауліпас згідно мексиканським законам про сертифікат походження, хоча більшість його виробляється в Халіско.
Виробництво
Агава Сальянія:
Нектар агави - чистий і натуральний підсолоджувач, виготовлений з натурального соку (агуаміель) агави сальянія. Він збирається з живих рослин високогірної пустелі Центрального Мексики, де ростуть великі плантації цих рослин. Збирають його вручну місцеві індіанці народу Гнауну, які живуть в цій зоні, вони мають право збирати плоди на своїй землі. Дорослі агави роблять стебло квітки. Видалення квітки призводить до утворення чашоподібної порожнини, в яку виділяється агуаміель. Рослина виділяє ці рідини протягом 6-8 місяців, за цей час нектар з неї знімають двічі на день. Агуаміель виділяється в контейнер, який виготовляється з видаленого центру квітки. Із дерев'яної ложки агаву переливають в контейнер. Як тільки агуаміель зібрали, його відразу відправляють на виробничий підприємство. Там додають органічний, веганський і без зерна ензим, який перетворює зв'язки молекул цукру в більш простий цукор, головним чином фруктозу або "фруктовий цукор" та надзвичайно невелику кількість глюкози. Збирають лишню вологу.
Синя агава:
Органічний нектар Синьої агави виробляється з видів, що є специфічними, виключно з видатної синьої агави Центрального Мексики. Синя агава утворює свій власний типічний ландшафт, додаючи багатокольоровий характер тисячам акрів субтропічної області Халіско. Синя агава (Agave tequilana var. Вебер), яка належить до родини Амариліс, є повільноростучою рослиною, яка поширюється шляхом відводків від 'материнської' рослини. Відводки потім збирають і пересаджують; деякі з них культивуються для нектару синьої агави (або текіли), а інші стають новими материнськими рослинами. Агаву вирощують на органічних стандартах і обробляють без хімічних речовин або генетичної модифікації.
Після 5-7 років росту доросла синя агава досягає висоти кількох футів, і її вуглеводи концентруються в серцевині рослини. Сок синьої агави, багатий інуліном, виливають і очищують у млині.
Інулін, дієтичне волокно, що складається з складних вуглеводів, за природою не є солодким. Приготування (або гідроліз) інуліну перетворює його в солодкий нектар. При виготовленні світлого нектару Синьої агави сік нагрівають до 161 °F (72 °C). Однак, при виробництві сирих нектарів Синьої агави, процес проводиться при нижніх температурах і гораздо повільніше: сік нагрівають до прохолодних 118 °F (37 °C), і низька температура підтримується майже вдвічі довше. У цьому простому процесі інулін стає фруктозою, довго метаболізуються простим цукром, який зустрічається в багатьох фруктах і овочах. Фільтрування визначає смак і колір нектарів з синьої агави. Світла синя агава просто ще більше профільтрована, ніж її сироріжковий аналог.
* Це чисто випадково, що світла синя агава гідролізується при 161 °F, при тій же температурі пастеризується молоко. Метою розкриття рідинного інуліну агави при такій температурі є перетворення його в фруктозу, а не пастеризація.
Склад
Нектар агави дуже універсальний і підходить для будь-якого виду солодкості. Він має сертифікат органічності і кашрутності, є безглютеновим і не містить алергенів, має низький глікемічний індекс 32. Основним вуглеводом є складна форма фруктози, відома як інулін або фруктозан. Процес фільтрування і гідролізу соку концентрується до сиропоподібної рідини, трохи рідше ніж мед, і має кольоровий діапазон від світлого до темного залежно від ступеня обробки. Сироп природно містить кількість заліза, кальцію, калію і магнію, які впливають на колір продукту. Існує патент Сполучених Штатів на процес, який використовує ферменти для гідролізу поліфруктозного екстракту в фруктозу, використовуючи фермент, одержаний з черного плісняка Aspergillus niger.
Гризунки
Нектар агави можна використовувати в якості заміни цукру в рецептах.
Для заміни 1 чашки цукру в оригінальному рецепті використовуйте 1/3 чашки нектару агави.
Кількість рідини в оригінальному рецепті потрібно зменшити через вміст вологи в сиропі.
Деякі кухарі також знижують температуру пічі на 25 °F в рецептах, які вимагають запікання.
Особливо вегани часто використовують нектар агави в якості заміни меду в рецептах. Він також дуже ефективний як підсолоджувач для холодних напоїв, наприклад, льодяний чай, так як, на відміну від цукру і меду, він добре розчиняється в холодних рідинах.
Види
Нектари агави продаються у світлому, янтарному, темному і сирунчастому вигляді.
Світлий нектар агави має ніжний, майже нейтральний смак і є відмінним вибором для використання в ніжних десертах, випічці, соусах і напоях.
Нектар ам'атер має середньої чіткості карамельний смак і підходить для багатьох десертів, а також соусів і страв. Він чудовий сам по собі.
Темний нектар агави має виразні карамельні нотки і надає багатьом десертам смачний і характерний смак. Він найкраще використовується в птиці, м'ясних стравах і морепродуктах, а також прекрасно підходить як сироп для панкейків і вафель.
Сирий нектар агави також має ніжний, нейтральний смак. Він виготовляється при температурах нижче 118 °F для збереження природних ферментів, тому цей вид ідеально підходить для сирої їжі і людей, які пильнуватимуть про своє здоров'я.
В чому різниця між сирими, світлими і темними агавами?
Різниця полягає в фільтрації солей і мінералів в процесі виробництва, який контролюється для отримання стабільного продукту.
Сирий органічний нектар агави виробляється при температурах нижче 115°F і має солодкий нейтральний смак.
Світлі нектари агави мають нейтральний смак, який підкреслює природний смак кави, чаю, фруктових напоїв, випічки, свіжих фруктів, фруктових коктейлів, заправок для салатів, джемів, морозива, йогуртів і різних готових страв, не змінюючи їх смаку. Це відмінно від меду, розпечених ячменних сиропів і деяких інших природних замінників цукру, які змінюють смак продуктів, які вони солодять.
Відтінок янтаря і темний мають ніжний смак агави з різним інтенсивністю. Янтарний агавовий сорт дуже схожий на мед і смачний в чаї, він підходить для солодких випічок, сухих і гарячих плавнів, випічки, білкових коктейлів і соусів.
Більш тяжкі соуси, такі як маринади для м'яса, соуси на м'ясі і морські страви можна покращити за допомогою темних сортів цього підсолоджувача, що мають багатий і складний смак, який властивий агаві. Крім того, невелика кількість традиційної темної агави додається до янтарного для покращення коліру і смаку.
Як довго можна зберігати нектар агави?
Незапечатаний, агава зберігається більше року. Колір і консистенція залишаються стабільними і однорідними, і його слід зберігати добре закритим у прохолодному темному місці.
Чи потрібно агаву зберігати в холодильнику після відкриття?
Ні, некращений агаву краще зберігати в кімнатній температурі, і він зберігає свої властивості щонайменше 12 місяців після відкриття.
Характеристики
% Daily Values
0%
6%
Amount Per Serving
Calories 60
Calories from Fat 0
Nutrition Facts
Serving Per Container 236
Serving Size 1 tablespoon (21g)
Sodium 0mg
Sugars 16g
Total Carb. 16g
Trans Fat 0g
Total Fat 0g
Dietary Fiber 0g
Protein 0g
Відгуки
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Питання та відповіді
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Органічний нектар агави золотистий світлий, коробка з 12 x 23.5 унції - Madhava Organic Agave Nectar Golden Light, Case of 12 x 23.5 oz.
5 848.00 грн.