0
0
В наявності
Модель: 83964
Виробник: MASECA® by VE AZTECA MILLING L.P., USA
Відгуки:
0
792.00 грн.
Характеристики:
(Дивитись усі)
Производитель
MASECA® by VE AZTECA MILLING L.P., USA
Опис
Мука кукурузна, голуба, безглютенова Maseca® Azul Masa (Інстантна синя кукурудзяна маса) 1кг \ 2.2 фунта \ Краще до. Найкраща ціна тільки в магазині Tebe.com.ua.
* пакети вагою нетто 1кг
* безглютеновий продукт
* не містить консервантів
* найпопулярніша мука в латиноамериканській кухні, основа мексиканської кухні
* виготовлено з зерен синьої кукурудзи
* яскравий, відомий смак кукурудзи, зі слабеньким солодким смаком, порівняно з жовтою і білою кукурудзою
* код UPC: 037297112208
* Виготовлено в Мексиці для ринку США
Мука з синьої кукурудзи \ маса
З голубих кукурудзяних чіпсів до голубих кукурудзяних лепешок - за останні роки популярність продуктів з голубої кукурудзи значно зросла. Наша мука Blue Corn Masa виготовляється з дрібно подрібнених ядер синьої кукурудзи, створюючи візуально привабливі і унікальні продукти.
Кукурудза, або маса, - одна з найдавніших культур, які вирощуються в Америці. Це безглютеновий продукт, з якого роблять найрізноманітніші продукти, від алкоголю до кукурудзяної муки. Голуба кукурудза зі своїм землистим смаком також відома як кукурудза хопі. Вона названа на честь індіанського племені хопі, яке має найтісніші зв'язки з вирощуванням голубої кукурудзи.
Маса в перекладі з іспанської означає тісто, а маса-харина, мука, яку використовують для приготування маса, створюється з варених, висушених кукурудзяних зерен, також відомих як гомині. Зерна синьої кукурудзи після приготування замочують в воді, збагаченій вапном. Популярні як жовта маса, так і біла маса, і синя маса. Мука з синьої кукурудзи \ маса є найяскравішою і цікавішою з трьох. Проте вона не така солодка, як біла або жовта маса.
ІНГРЕДІЄНТИ: КУКУРУДЗА, ОБРОБЛЕНА ВОЛОГОВИДДАЮЧОЮ ВАПНОМ
Інструкції: Кукурудзяна маса швидкого приготування: щоб приготувати смачні лепешки, просто додайте води.
Інструкції для маса: змішайте 2 склянки муки маса з голубої кукурудзи Maseca з 1-1/4 склянками води. Ретельно перемішувати протягом 2 хвилин, доки не утвориться м'яке тісто. Якщо тісто здається сухим, додайте чайні ложки води (по одній за одною).
Інструкції по приготуванню тортильо: розділіть тісто на 16 рівних кульок приблизно по 1 унції кожна. Покрийте вологою тканиною, щоб тісто залишалося м'яким і вологим. Витягніть прес для тортильї (продають окремо на нашому сайті) двома шарами товстої поліетиленової плівки. Покладіть кожну кульку між двома шарами пластикової плівки і роздавляйте, доки кожна лепешка не стане потрібного діаметра. Розігрійте сковороду на середньому або сильному вогні. Обережно зніміть кукурудзяну лепешку з поліетиленової плівки. Готуйте кожну лепешку протягом 30 секунд з кожного боку, перевертаючи лепешку 3 рази. Покрийте лепешки тканинною серветкою, щоб вони залишилися м'якими і теплими.
Для приготування тостад, дайте лепешкам охолонути перед смаженням на олії.
Для підігріву лепешок: підігрійте лепешки на сковороді, у духовці або в мікрохвильовій печі.
На сковороді: підігрійте лепешки на середньому або сильному вогні протягом 15 секунд з кожного боку. За бажанням повторіть.
В мікрохвильовій: заверніть від 4 до 6 лепешок в зволожене паперове рушничок і поставте в мікрохвильову печь від 30 до 45 секунд або до повного нагріву. Оберніть лепешки тканинною серветкою або зберігайте в підігрівачі для лепешок, поки вони не будуть готові до вживання.
Як зберігати тортильи: коли лепешки остудяться, помістіть їх у пакет з застібкою-блискавкою і поставте у холодильник. Тортильї можна зберігати у холодильнику до тижня. Заверніть від 4 до 6 лепешок в зволожене паперове рушничок і поставте в мікрохвильову печь від 30 до 45 секунд або до повного нагріву. Оберніть лепешки тканинною серветкою або зберігайте в підігрі
* пакети вагою нетто 1кг
* безглютеновий продукт
* не містить консервантів
* найпопулярніша мука в латиноамериканській кухні, основа мексиканської кухні
* виготовлено з зерен синьої кукурудзи
* яскравий, відомий смак кукурудзи, зі слабеньким солодким смаком, порівняно з жовтою і білою кукурудзою
* код UPC: 037297112208
* Виготовлено в Мексиці для ринку США
Мука з синьої кукурудзи \ маса
З голубих кукурудзяних чіпсів до голубих кукурудзяних лепешок - за останні роки популярність продуктів з голубої кукурудзи значно зросла. Наша мука Blue Corn Masa виготовляється з дрібно подрібнених ядер синьої кукурудзи, створюючи візуально привабливі і унікальні продукти.
Кукурудза, або маса, - одна з найдавніших культур, які вирощуються в Америці. Це безглютеновий продукт, з якого роблять найрізноманітніші продукти, від алкоголю до кукурудзяної муки. Голуба кукурудза зі своїм землистим смаком також відома як кукурудза хопі. Вона названа на честь індіанського племені хопі, яке має найтісніші зв'язки з вирощуванням голубої кукурудзи.
Маса в перекладі з іспанської означає тісто, а маса-харина, мука, яку використовують для приготування маса, створюється з варених, висушених кукурудзяних зерен, також відомих як гомині. Зерна синьої кукурудзи після приготування замочують в воді, збагаченій вапном. Популярні як жовта маса, так і біла маса, і синя маса. Мука з синьої кукурудзи \ маса є найяскравішою і цікавішою з трьох. Проте вона не така солодка, як біла або жовта маса.
ІНГРЕДІЄНТИ: КУКУРУДЗА, ОБРОБЛЕНА ВОЛОГОВИДДАЮЧОЮ ВАПНОМ
Інструкції: Кукурудзяна маса швидкого приготування: щоб приготувати смачні лепешки, просто додайте води.
Інструкції для маса: змішайте 2 склянки муки маса з голубої кукурудзи Maseca з 1-1/4 склянками води. Ретельно перемішувати протягом 2 хвилин, доки не утвориться м'яке тісто. Якщо тісто здається сухим, додайте чайні ложки води (по одній за одною).
Інструкції по приготуванню тортильо: розділіть тісто на 16 рівних кульок приблизно по 1 унції кожна. Покрийте вологою тканиною, щоб тісто залишалося м'яким і вологим. Витягніть прес для тортильї (продають окремо на нашому сайті) двома шарами товстої поліетиленової плівки. Покладіть кожну кульку між двома шарами пластикової плівки і роздавляйте, доки кожна лепешка не стане потрібного діаметра. Розігрійте сковороду на середньому або сильному вогні. Обережно зніміть кукурудзяну лепешку з поліетиленової плівки. Готуйте кожну лепешку протягом 30 секунд з кожного боку, перевертаючи лепешку 3 рази. Покрийте лепешки тканинною серветкою, щоб вони залишилися м'якими і теплими.
Для приготування тостад, дайте лепешкам охолонути перед смаженням на олії.
Для підігріву лепешок: підігрійте лепешки на сковороді, у духовці або в мікрохвильовій печі.
На сковороді: підігрійте лепешки на середньому або сильному вогні протягом 15 секунд з кожного боку. За бажанням повторіть.
В мікрохвильовій: заверніть від 4 до 6 лепешок в зволожене паперове рушничок і поставте в мікрохвильову печь від 30 до 45 секунд або до повного нагріву. Оберніть лепешки тканинною серветкою або зберігайте в підігрівачі для лепешок, поки вони не будуть готові до вживання.
Як зберігати тортильи: коли лепешки остудяться, помістіть їх у пакет з застібкою-блискавкою і поставте у холодильник. Тортильї можна зберігати у холодильнику до тижня. Заверніть від 4 до 6 лепешок в зволожене паперове рушничок і поставте в мікрохвильову печь від 30 до 45 секунд або до повного нагріву. Оберніть лепешки тканинною серветкою або зберігайте в підігрі
Характеристики
Производитель
MASECA® by VE AZTECA MILLING L.P., USA
Відгуки
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Питання та відповіді
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Кукурудзяна кулька, синя, безглютенова Maseca® Azul Masa (миттєвий синій кукурудзяний тісто) 1 кг 2.2 фунта Кращого терміну споживання
792.00 грн.