0
0
В наявності
Модель: 102203
Виробник: США
Відгуки:
0
583.00 грн.
Характеристики:
(Дивитись усі)
% Daily Values
0%
6%
Amount Per Serving
Calories 60
Опис
Madhava Organic Agave Nectar Golden Light, 23.5 oz, - це м'який та смачний нектар. Madhava Agave Nectar має багато переваг, які роблять його ідеальним для будь-яких потреб у підсолоджуванні. Серед них сертифікована чистота, постійний прекрасний м'який смак та тривалий термін придатності (не кристалізується). І, що важливо, нектар аґави має низький глікемічний індекс, що корисно для багатьох. Крім того, його так легко використовувати, бо він швидко налити та розчиняється, навіть у холодних їжах чи напоях. Але, найкраще з усього, він просто смачний і підсилює смак будь-якої їжі, яку він підсолоджує. Смакуйте!
Madhava Organic Agave Nectar Light - це всісвітньо відома заміна цукру, виготовлена виключно з соку рослини Weber Blue Agave. Це просте рослинне харчування, яке є здоровою альтернативою обробленому цукру та штучним солодильникам.
Наш легкий нектар аґави м'який та приємний; він додає солодкість без смаку, що робить його ідеальним для гарячих і холодних напоїв, випічки та десертів. Ідеальний замінник цукру!
Органічний
Кашерний
Ні ГМО
Солодильник з низьким глікемічним індексом
Без глютену
Веганський
Сертифікований Fair Trade
Без БПА
Без добавок або консервантів
1,4 рази солодший за цукор
Органічний сертифікат: Департамент сільського господарства Колорадо
Кошерний сертифікат: Scroll K, VAAD Hakashrus of Denver
Вага нетто 23,5 унцій (667г)
Склад: 100% чистий органічний нектар аґави (світлий)
Поживна Цінність
Розмір порції 1 столова ложка (21г)
Порції в упаковці 236
Кількість на порцію
% Щоденної Потреби
Калорії 60
Калорії з жиру 0
Загальний жир 0г
0%
Трансжири 0г
0%
Натрій 0мг
0%
Вуглеводи 16г
6%
Цукри 16г
Дієтичні Волокна 0г
Білки 0г
0%
Нектар аґави
Повний Путівник
Нектар аґави (також називається нектаром аґави) - це підсолоджувач, що виробляється комерційно в Мексиці, з кількох видів аґави, включаючи Agave tequilana (також називається Blue Agave або Tequila Agave), та Salmiana, Green, Grey, Thorny та Rainbow. Нектар аґави солодший за мед, але менш густий.
Нектар аґави виробляється в мексиканських штатах Халіско, Мічоакан, Гуанахуато та Тамауліпас, відповідно до законів Мексики про походження сертифікатів, хоча більшість виробляється в Халіско.
Виробництво
Agave Salmiana:
Нектар агави - це чистий і натуральний підсолоджувач, виготовлений з природного соку (агуаміель) аґави салміани. Він збирається з живих рослин у високогір'ї Центрального Мексики, де ростуть багато рослини. Його збирають вручну індіанці Hnahnu, які живуть у цій області, з рослин на їхній землі. Зрілі рослини аґави утворюють квітковий стебло. Після видалення квітки формується блюдцеподібна порожнина - ємність, в яку секретується агуаміель. Рослина виробляє цю рідину протягом 6-8 місяців, протягом яких двічі на день відбираються до 8 кварт. У спорожнілий горщик вливається агуаміель з рослини. Як тільки агуаміель зібрано, його відразу відправляють на виробництво. Там додають органічний, вегетаріанський та без насічок ензим, який перетворює природні цукри в більш прості цукри, головним чином фруктозу або "фруктозний цукор" та невелику кількість глюкози. Зайву воду випаровують.
Синя аґава:
Органічні нектари з синьої аґави є видоспецифічними, виробляються виключно зі світово відомої рослини Blue Agave Центрального Мексики. Синя аґава прикрашає своєрідний ландшафт, додаючи колорит і характер тисячам акрів підтропічного регіону Халіско. Синя аґава (Agave tequilana var. Weber), член родини гіацинтових, є повільно зростаючою рослиною, яка розповсюджує висувні вії з "материнської" рослини. Висувні вії потім збирають і повторно висаджують, деякі викарбовують на нектар синьої аґави (або текіли), тоді як інші стають новими материнськими рослинами. Вирощена відповідно до стандартів органічного виробництва США, аґава вирощується та переробляється без хімічних речовин чи генетичної модифікації.
Після 5-7 років зростання зріла синя аґава досягає кількох футів заввишки, а її вуглеводи концентруються в осередку рослини. Скарб синьої аґави зберігається в 'осередку' (так називається через те, що він схожий на ананас після зрізання листів). Воск в довгих листах синьої аґави надає цієї породі блакитний колір.
Фермери ручними зумовлюють синю аґаву за допомогою простого гострого леза. (Вправний фермер може вирізати і прикрасити синю аґаву вагою 100 фунтів менше ніж за 5 хвилин.) Залишаються залишки підготовки на полі, щоб відновити ґрунт і зменшити ерозію.
Волокнисту пину синьої аґави відправляють до фабрики, де її вискарблюють, а її багатий на інулін сік збирають і очищують.
Інулін, дієтичние волокна, що складаються з складних вуглеводів, природно не має солодкого смаку. При термічній обробці (або гідролізі) інулін перетворюється в солодкий нектар. При виготовленні легкого агавового нектару сік нагрівають до 161°F (72°C). Однак, при виготовленні сирих агавових нектарів процес менше і більш повільний: сік підігрівають до помірної температури 118°F (37°C), а низьку температуру підтримують майже вдвічі довше. У цьому простому процесі інулін перетворюється во фруктозу, повільно метаболізуючий простий цукор, який міститься в багатьох фруктах і овочах. Фільтрація визначає смак і колір агавового нектару. Світлий агавовий нектар просто більше фільтрується, ніж його сировинний янтарний супутник.
* Це чисто випадково, що Light Blue Agave гідролізується при 161°F, тієї самої температури, при якій пастеризується молоко. Мета викладення рідинного інуліну агави такій температурі полягає в перетворенні його в фруктозу, а не в його пастеризацію.
Композиція
Нектар аґави дуже універсальний і підходить для будь-якого використання в підсолоджуванні. Крім того, у нього є органічний та кашерний сертифікат, він без глютену та алергенів, а його глікемічний індекс низький - 32. Це важливо, оскільки обмеження споживання глюкози є важливим питанням для багатьох людей. Основною вуглеводною речовиною є складна форма фруктози, що називається інуліном або фруктозаном. Фільтрований, гідролізований сік концентрується до сиропоподібної рідини, трохи рідшої, ніж мед, і має різний колір, залежно від ступеня обробки. Сируп природно містить кількості заліза, кальцію, калію та магнію, які впливають на кінцевий колір продукту. Є патент Сполучених Штатів на процес, який використовує ферменти для гідролізу поліфруктозного екстракту у фруктозу, за допомогою ферменту, отриманого з Aspergillus niger (чорна пліснява).
Кулінарне використання
Нектар аґави може бути замінений на цукор у рецептах.
Використовуйте 1/3 склянки нектару аґави на кожну 1 склянку цукру у вихідному рецепті.
Кількість рідини в оригінальному рецепті повинна бути зменшена через вміст вологи в сиропі.
Деякі кухарі також зменшують температуру печі на 25°F у рецептах, які потребують запікання.
Зокрема, вегани часто використовують нектар аґави в якості заміни меду в рецептах. Він також є дуже ефективним підсолоджувачем для холодних напоїв, таких як охолоджений чай, оскільки, на відміну від цукру та меду, він добре розчиняється у холодних рідин.
Види
Нектари аґави продаються у світлому, янтарному, темному та сирому виді.
Світлий нектар аґави має м'який, майже нейтральний смак і є відмінним вибором для використання в дуже ніжних десертах, випічці, соусах та напоях.
Янтарний нектар аґави має середньоінтенсивний карамельний смак і підходить для багатьох десертів, а також соусів та солодких страв. Він є чудовим "прямо з пляшки" сиропом.
Темний нектар аґави має більш виражені карамельні нотки і надає смаківі багатьох десертів смачний і особливий смак. Він найкраще використовується у птиці, м'ясних та рибних стравах, а також чудовий як топінг на оладки та вафлі.
Сирий нектар аґави також має м'який, нейтральний смак. Він виробляється при температурах нижче 118°F для збереження природних ферментів, тому цей вид є ідеальним підсолоджувачем для любителів сирої їжі та тих, хто звертає увагу на здоров'я.
В чому різниця між сирою, світлою і темною аґавами?
Різниця полягає в фільтрації солей та мінералів при виробництві, яка контролюється для отримання стійкого продукту.
Органічний сирий нектар аґави виробляється при температурах нижче 115°F і має солодкий нейтральний смак.
Світлі сорти нектару аґави майже безсмакові, підсилюючи природний смак кави, чаю, фруктових напоїв, випічки, свіжих фруктів, фруктових смузі, соусів до салатів, джемів, морозива, йогуртів та різних готових продуктів, не змінюючи їх смаку. Це дуже відрізняється від напівнесового меду, солодких ячменних сиропів та деяких інших натуральних підсолоджувачів, які змінюють смак продуктів, які вони підсилають.
Янтарні і темні види пропонують нектар аґави з ніжним смаком, який зростає відповідно до інтенсивності. Янтарний сорт схожий на мед і смачний у чаї, підходить для підсолодження великої кількості їжі, сухих і гарячих каш, блинів, випічки, протеїнових коктейлів та соусів.
Темніші сорти цього підсолоджувача можуть підкреслити смак рознообразних соусів, таких як Барбек'ю, спагеті, рагу і зменшити кулемети м'ясних страв, в яких нектар аґави надає багатий і комплексний смак. Крім того, маленька кількість традиційної темної аґави додається до янтарної, щоб покращити колір та смак.
Який термін придатності у нектару агави?
Незапечений, аґава триватиме понад рік. Колір і консистенція залишаються стійкими та єднорідними, і його слід зберігати в добре закритому прохолодному темному місці.
Чи потребує агава охолодження після відкриття?
Ні, аґаву найкраще зберігати при кімнатній температурі та вона годна щонайменше 12 місяців після відкриття.
Madhava Organic Agave Nectar Light - це всісвітньо відома заміна цукру, виготовлена виключно з соку рослини Weber Blue Agave. Це просте рослинне харчування, яке є здоровою альтернативою обробленому цукру та штучним солодильникам.
Наш легкий нектар аґави м'який та приємний; він додає солодкість без смаку, що робить його ідеальним для гарячих і холодних напоїв, випічки та десертів. Ідеальний замінник цукру!
Органічний
Кашерний
Ні ГМО
Солодильник з низьким глікемічним індексом
Без глютену
Веганський
Сертифікований Fair Trade
Без БПА
Без добавок або консервантів
1,4 рази солодший за цукор
Органічний сертифікат: Департамент сільського господарства Колорадо
Кошерний сертифікат: Scroll K, VAAD Hakashrus of Denver
Вага нетто 23,5 унцій (667г)
Склад: 100% чистий органічний нектар аґави (світлий)
Поживна Цінність
Розмір порції 1 столова ложка (21г)
Порції в упаковці 236
Кількість на порцію
% Щоденної Потреби
Калорії 60
Калорії з жиру 0
Загальний жир 0г
0%
Трансжири 0г
0%
Натрій 0мг
0%
Вуглеводи 16г
6%
Цукри 16г
Дієтичні Волокна 0г
Білки 0г
0%
Нектар аґави
Повний Путівник
Нектар аґави (також називається нектаром аґави) - це підсолоджувач, що виробляється комерційно в Мексиці, з кількох видів аґави, включаючи Agave tequilana (також називається Blue Agave або Tequila Agave), та Salmiana, Green, Grey, Thorny та Rainbow. Нектар аґави солодший за мед, але менш густий.
Нектар аґави виробляється в мексиканських штатах Халіско, Мічоакан, Гуанахуато та Тамауліпас, відповідно до законів Мексики про походження сертифікатів, хоча більшість виробляється в Халіско.
Виробництво
Agave Salmiana:
Нектар агави - це чистий і натуральний підсолоджувач, виготовлений з природного соку (агуаміель) аґави салміани. Він збирається з живих рослин у високогір'ї Центрального Мексики, де ростуть багато рослини. Його збирають вручну індіанці Hnahnu, які живуть у цій області, з рослин на їхній землі. Зрілі рослини аґави утворюють квітковий стебло. Після видалення квітки формується блюдцеподібна порожнина - ємність, в яку секретується агуаміель. Рослина виробляє цю рідину протягом 6-8 місяців, протягом яких двічі на день відбираються до 8 кварт. У спорожнілий горщик вливається агуаміель з рослини. Як тільки агуаміель зібрано, його відразу відправляють на виробництво. Там додають органічний, вегетаріанський та без насічок ензим, який перетворює природні цукри в більш прості цукри, головним чином фруктозу або "фруктозний цукор" та невелику кількість глюкози. Зайву воду випаровують.
Синя аґава:
Органічні нектари з синьої аґави є видоспецифічними, виробляються виключно зі світово відомої рослини Blue Agave Центрального Мексики. Синя аґава прикрашає своєрідний ландшафт, додаючи колорит і характер тисячам акрів підтропічного регіону Халіско. Синя аґава (Agave tequilana var. Weber), член родини гіацинтових, є повільно зростаючою рослиною, яка розповсюджує висувні вії з "материнської" рослини. Висувні вії потім збирають і повторно висаджують, деякі викарбовують на нектар синьої аґави (або текіли), тоді як інші стають новими материнськими рослинами. Вирощена відповідно до стандартів органічного виробництва США, аґава вирощується та переробляється без хімічних речовин чи генетичної модифікації.
Після 5-7 років зростання зріла синя аґава досягає кількох футів заввишки, а її вуглеводи концентруються в осередку рослини. Скарб синьої аґави зберігається в 'осередку' (так називається через те, що він схожий на ананас після зрізання листів). Воск в довгих листах синьої аґави надає цієї породі блакитний колір.
Фермери ручними зумовлюють синю аґаву за допомогою простого гострого леза. (Вправний фермер може вирізати і прикрасити синю аґаву вагою 100 фунтів менше ніж за 5 хвилин.) Залишаються залишки підготовки на полі, щоб відновити ґрунт і зменшити ерозію.
Волокнисту пину синьої аґави відправляють до фабрики, де її вискарблюють, а її багатий на інулін сік збирають і очищують.
Інулін, дієтичние волокна, що складаються з складних вуглеводів, природно не має солодкого смаку. При термічній обробці (або гідролізі) інулін перетворюється в солодкий нектар. При виготовленні легкого агавового нектару сік нагрівають до 161°F (72°C). Однак, при виготовленні сирих агавових нектарів процес менше і більш повільний: сік підігрівають до помірної температури 118°F (37°C), а низьку температуру підтримують майже вдвічі довше. У цьому простому процесі інулін перетворюється во фруктозу, повільно метаболізуючий простий цукор, який міститься в багатьох фруктах і овочах. Фільтрація визначає смак і колір агавового нектару. Світлий агавовий нектар просто більше фільтрується, ніж його сировинний янтарний супутник.
* Це чисто випадково, що Light Blue Agave гідролізується при 161°F, тієї самої температури, при якій пастеризується молоко. Мета викладення рідинного інуліну агави такій температурі полягає в перетворенні його в фруктозу, а не в його пастеризацію.
Композиція
Нектар аґави дуже універсальний і підходить для будь-якого використання в підсолоджуванні. Крім того, у нього є органічний та кашерний сертифікат, він без глютену та алергенів, а його глікемічний індекс низький - 32. Це важливо, оскільки обмеження споживання глюкози є важливим питанням для багатьох людей. Основною вуглеводною речовиною є складна форма фруктози, що називається інуліном або фруктозаном. Фільтрований, гідролізований сік концентрується до сиропоподібної рідини, трохи рідшої, ніж мед, і має різний колір, залежно від ступеня обробки. Сируп природно містить кількості заліза, кальцію, калію та магнію, які впливають на кінцевий колір продукту. Є патент Сполучених Штатів на процес, який використовує ферменти для гідролізу поліфруктозного екстракту у фруктозу, за допомогою ферменту, отриманого з Aspergillus niger (чорна пліснява).
Кулінарне використання
Нектар аґави може бути замінений на цукор у рецептах.
Використовуйте 1/3 склянки нектару аґави на кожну 1 склянку цукру у вихідному рецепті.
Кількість рідини в оригінальному рецепті повинна бути зменшена через вміст вологи в сиропі.
Деякі кухарі також зменшують температуру печі на 25°F у рецептах, які потребують запікання.
Зокрема, вегани часто використовують нектар аґави в якості заміни меду в рецептах. Він також є дуже ефективним підсолоджувачем для холодних напоїв, таких як охолоджений чай, оскільки, на відміну від цукру та меду, він добре розчиняється у холодних рідин.
Види
Нектари аґави продаються у світлому, янтарному, темному та сирому виді.
Світлий нектар аґави має м'який, майже нейтральний смак і є відмінним вибором для використання в дуже ніжних десертах, випічці, соусах та напоях.
Янтарний нектар аґави має середньоінтенсивний карамельний смак і підходить для багатьох десертів, а також соусів та солодких страв. Він є чудовим "прямо з пляшки" сиропом.
Темний нектар аґави має більш виражені карамельні нотки і надає смаківі багатьох десертів смачний і особливий смак. Він найкраще використовується у птиці, м'ясних та рибних стравах, а також чудовий як топінг на оладки та вафлі.
Сирий нектар аґави також має м'який, нейтральний смак. Він виробляється при температурах нижче 118°F для збереження природних ферментів, тому цей вид є ідеальним підсолоджувачем для любителів сирої їжі та тих, хто звертає увагу на здоров'я.
В чому різниця між сирою, світлою і темною аґавами?
Різниця полягає в фільтрації солей та мінералів при виробництві, яка контролюється для отримання стійкого продукту.
Органічний сирий нектар аґави виробляється при температурах нижче 115°F і має солодкий нейтральний смак.
Світлі сорти нектару аґави майже безсмакові, підсилюючи природний смак кави, чаю, фруктових напоїв, випічки, свіжих фруктів, фруктових смузі, соусів до салатів, джемів, морозива, йогуртів та різних готових продуктів, не змінюючи їх смаку. Це дуже відрізняється від напівнесового меду, солодких ячменних сиропів та деяких інших натуральних підсолоджувачів, які змінюють смак продуктів, які вони підсилають.
Янтарні і темні види пропонують нектар аґави з ніжним смаком, який зростає відповідно до інтенсивності. Янтарний сорт схожий на мед і смачний у чаї, підходить для підсолодження великої кількості їжі, сухих і гарячих каш, блинів, випічки, протеїнових коктейлів та соусів.
Темніші сорти цього підсолоджувача можуть підкреслити смак рознообразних соусів, таких як Барбек'ю, спагеті, рагу і зменшити кулемети м'ясних страв, в яких нектар аґави надає багатий і комплексний смак. Крім того, маленька кількість традиційної темної аґави додається до янтарної, щоб покращити колір та смак.
Який термін придатності у нектару агави?
Незапечений, аґава триватиме понад рік. Колір і консистенція залишаються стійкими та єднорідними, і його слід зберігати в добре закритому прохолодному темному місці.
Чи потребує агава охолодження після відкриття?
Ні, аґаву найкраще зберігати при кімнатній температурі та вона годна щонайменше 12 місяців після відкриття.
Характеристики
% Daily Values
0%
6%
Amount Per Serving
Calories 60
Calories from Fat 0
Nutrition Facts
Serving Per Container 236
Serving Size 1 tablespoon (21g)
Sodium 0mg
Sugars 16g
Total Carb. 16g
Trans Fat 0g
Total Fat 0g
Dietary Fiber 0g
Protein 0g
Відгуки
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Питання та відповіді
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Медовидна органічна агавова нектарова золотиста світла (Madhava Organic Agave Nectar Golden Light, 23.5 oz)
583.00 грн.