Мед Mādhavā Органічний Агавовий Нектар Amber Raw, 23.5 унції (12 упаковок)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
В наявності
Модель: 102215
Виробник: США
Відгуки: 0
3 898.00 грн.
Характеристики: (Дивитись усі)
% Daily Values
0%
6%
Amount Per Serving
Calories 60
Опис
Madhava Organic Agave Nectar Amber - солодкий і смачний. Мій нектар агави має багато чудових властивостей, які роблять його ідеальним для всіх вашіх солодких потреб. Серед них - сертифікована чистота, постійний смачний ніжний смак і тривалий термін придатності (не кристалізується). І що важливо, нектар агави має низький глікемічний індекс, що корисно для багатьох. Крім того, його так легко використовувати, він швидко наливається і розчиняється навіть в холодних їжах або напоях. Але, головне, він просто смачний і покращує смак будь-якої їжі, до якої його додають. Смакуйте!

Наш органічний нектар агави виготовляється чисто з соку сорту агави салміана.

Органічний
Кошерний
Неконтейнерізований
Низький глікемічний індекс
Без глютену
Веганський
Cертифікація Fair Trade
Без BPA
Без добавок та консервантів
1,4 рази солодший за цукор

Сертифікований органічний продукт: Департамент сільського господарства Колорадо
Кошерний сертифікат: Мегилла К, VAAD Хакашрус Денвер
Вага: 23,5 унцій (667 г) Вага упаковки: 282 унцій (8004 г)
Інгредієнти: 100% чистий органічний нектар агави (янтарний)

Таблиця харчування
Розмір порції 1 столова ложка (21 г)
Порцій на упаковку 31

Кількість на порцію

% щоденної потреби

Калорії 60
Калорії з жирів 0

Загальний жир 0 г

0%

Трансжири 0 г

0%

Натрій 0 мг

0%

Загальні вуглеводи 16 г

6%

Цукри 16 г

Діетичні волокна 0 г

Білки 0 г

0%

Agave syrup
Повний путівник
Агавний сироп (також називають агавовим нектаром) - солодкий продукт, що виробляється комерційно в Мексиці з різних видів агавових рослин, зокрема з Agave tequilana (також відомого як синя агава або агава для текіли) та сортів Salmiana, Green, Grey, Thorny та Rainbow. Агавний сироп солодший за мед, але менш густий.
Агавний сироп виробляють в штатах Мексики - Халіско, Мічоакан, Гуанахуато і Тамауліпас, відповідно до мексиканського законодавства про сертифікат походження, хоча більшість виробляється в Халіско.

Виробництво
Тип агави Salmiana:
Агавовий нектар - це чистий і натуральний солодкий продукт, зроблений з природного соку (aguamiel) агави салміана. Він збирається з живих рослин в дільниці високих пустель Центрального Мексики, де багато цих рослин ростуть дикоростучими. Його збирають вручну індійські народи Хнахну, які є тут місцевими жителями і володіють цією землею, з рослин на їхній території. Дозрілі агавові рослини випускають відлигу. Видаляючи квітку, утворюється чашоподібна порожнеча - контейнер, в який виділяється агуаміель. Рослина виділяє цю рідину протягом 6-8 місяців, під час яких протягом двох разів на день видаляють до 8 кварт. Обвуглене горлянку використовується для висмоктування агуаміеля з рослини і перенесення його в контейнер. Як тільки агуаміель зібрано, його одразу доставляють до виробничого цеху. Там додається органічний, веганський, беззерновий фермент, який перетворює натуральні розчинні молекули цукру в простіші цукри, головним чином фруктозу або "фруктового цукру" і невелику кількість глюкози. Надлишкову вологу випаровують.
Синя агава:
Органічні види нектару агави зроблені виключно з відомої синьої агавової рослини Центрального Мексики. Синя агава прикрашає свій рідний ландшафт, додаючи кольору і характеру тисячам акрів підтропічного регіону Халіско. Синя агава (Agave tequilana var. Weber), що належить до родини Амарилісових, є повільноростучою рослиною, яка розповсюджується посадками зі "материнської" рослини. Посадки пізніше збираються і пересаджуються; деякі з них використовуються для агавового нектару (або текіли), тоді як інші стають новими материнськими рослинами. Вирощування агави здійснюється відповідно до стандартів органічного землеробства США, агава вирощується і обробляється без застосування хімічних речовин або генетичної модифікації.
Після 5-7 років зростання доросла синя агава досягає декількох футів заввишки, і її вуглеводи концентруються в серцевині рослини. Скарб синьої агави зберігається в піни (так само називається, оскільки після видалення листів вона нагадує ананас). Воск у довгих листках синьої агави надає йому блакитний колір.
Фермери вручну вирізають синю агаву за допомогою простого, гострого леза. (Кваліфікований фермер може вирізати і обрізати завважкий об'єм агавового піни в менш ніж 5 хвилин.) Стебра залишають у полі, щоб відновити ґрунт і зменшити ерозію.
Волокнистий агавовий піни відводять до фабрики, де його вижимають і збирають його інулінчастий сік, багатий інуліном.
Інулін, дієтичне волокно зі складних вуглеводів, за природою не є солодким. Приготування (або гідроліз) інуліну перетворює його в солодкий нектар. При приготуванні світлого агавового нектару сік нагрівають до 161°F (72°C). Однак, при приготуванні сиру сирого агави процес здійснюється при нижній і набагато повільній температурі: сік спочатку нагрівають до прохолодної температури 118°F (37°C), і низька температура підтримується протягом майже удвічі довшого часу. В цьому простому процесі інулін перетворюється в фруктозу, повільно метаболізуючий простий цукор, який міститься в багатьох фруктах і овочах. Фільтрування визначає смак і колір агавового нектару. Світлий розсилювач молоком його тривалість ферментування - 161°F. Процес трансформує біосировину в солодкий продукт.
Склад
Агавовий нектар дуже універсальний і підходить для будь-якого використання. Він має органічні та кашрутні сертифікати, не містить глютену та алергенів, а його низький глікемічний індекс становить 32. Його основним вуглеводом є складна форма фруктози, яка називається інуліном або фруктозаном. Фільтрований, гідролізований сік концентрується в підобно-подібну, трохи рідку рідину, трохи тоншу, ніж мед, і має різну ​​колірну гаму, від світлого до темного, залежно від ступеня переробки. Сироп природно містить кількості заліза, кальцію, калію і магнію, які сприяють утворенню колірної гами. Є патент Сполучених Штатів на процес, що використовує ферменти для гідролізу екстракту поліфрктоз в фруктозу, використовуючи фермент, який отриманий з Aspergillus niger (чорна плісняви).

Використання у кулінарії

Агавовий сироп можна замінити цукром у рецептах.
Використовуйте 1/3 чашки агавового сиропу на 1 чашку цукру в оригінальному рецепті.
Обсяг рідини в оригінальному рецепті має бути зменшений через вміст вологи в сиропі.
Деякі шеф-кухарі також зменшують температуру духовки на 25°F в рецептах з приготування.
Зокрема, вегани часто використовують агавовий сироп як заміну меду в рецептах. Він також дуже ефективний як солодкий продукт для холодних напоїв, таких як льодяний чай, оскільки, на відміну від цукру і меду, він добре розчиняється в холодних рідинних продуктах.

Варіанти
Агавові нектари продаються в світлих, янтарних, темних і сиріваткових варіантах.
Світлий агавовий нектар має м'який, майже нейтральний смак і є чудовим вибором для використання в делікатних десертах, випічки, соусах та напоях.
Янтарний агавовий нектар має середній інтенсивний карамельний смак і підходить для багатьох десертів, а також соусів і солодких страв. Він чудово підходить як сироп прямо з пляшки.
Темний агавовий нектар має більш виражені карамельні ноти і надає чудовий і виразний смак багатьом десертам. Він краще підходить для птиці, м'яса та морепродуктів і чудово підходить як сироп для панкейків і вафель.
Сирій агавовий нектар також має м'який, нейтральний смак. Він виготовляється при температурах нижче 118°F, щоб зберегти природні ферменти, тому цей варіант є відмінним солодильником для прихильників сирової їжі і тих, хто стежить за своїм здоров'ям.

Яка тривалість зберігання агавового нектару?
Не відкритий агавовий нектар триває понад рік. Колір і консистенція залишаються стабільними і однорідними і його слід зберігати в добре закритому контейнері в прохолодному темному місці.

Наскільки якісним має бути агавовий нектар після відкриття?
Ні, агавовий нектар найкраще зберігати при кімнатній температурі, і після відкриття він відповідає хорошому стану протягом принаймні 12 місяців.
Характеристики
% Daily Values
0%
6%
Amount Per Serving
Calories 60
Calories from Fat 0
Nutrition Facts
Serving Per Container 31
Serving Size 1 tablespoon (21g)
Sodium 0mg
Sugars 16g
Total Carb. 16g
Trans Fat 0g
  Total Fat 0g
  Dietary Fiber 0g
  Protein 0g
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Мед Mādhavā Органічний Агавовий Нектар Amber Raw, 23.5 унції (12 упаковок)
3 898.00 грн.
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x