0
0
В наявності
Модель: 102215
Виробник: США
Відгуки:
0
3 898.00 грн.
Характеристики:
(Дивитись усі)
% Daily Values
0%
6%
Amount Per Serving
Calories 60
Опис
Madhava Organic Agave Nectar Amber - солодкий і смачний. Мій нектар агави має багато чудових властивостей, які роблять його ідеальним для всіх вашіх солодких потреб. Серед них - сертифікована чистота, постійний смачний ніжний смак і тривалий термін придатності (не кристалізується). І що важливо, нектар агави має низький глікемічний індекс, що корисно для багатьох. Крім того, його так легко використовувати, він швидко наливається і розчиняється навіть в холодних їжах або напоях. Але, головне, він просто смачний і покращує смак будь-якої їжі, до якої його додають. Смакуйте!
Наш органічний нектар агави виготовляється чисто з соку сорту агави салміана.
Органічний
Кошерний
Неконтейнерізований
Низький глікемічний індекс
Без глютену
Веганський
Cертифікація Fair Trade
Без BPA
Без добавок та консервантів
1,4 рази солодший за цукор
Сертифікований органічний продукт: Департамент сільського господарства Колорадо
Кошерний сертифікат: Мегилла К, VAAD Хакашрус Денвер
Вага: 23,5 унцій (667 г) Вага упаковки: 282 унцій (8004 г)
Інгредієнти: 100% чистий органічний нектар агави (янтарний)
Таблиця харчування
Розмір порції 1 столова ложка (21 г)
Порцій на упаковку 31
Кількість на порцію
% щоденної потреби
Калорії 60
Калорії з жирів 0
Загальний жир 0 г
0%
Трансжири 0 г
0%
Натрій 0 мг
0%
Загальні вуглеводи 16 г
6%
Цукри 16 г
Діетичні волокна 0 г
Білки 0 г
0%
Agave syrup
Повний путівник
Агавний сироп (також називають агавовим нектаром) - солодкий продукт, що виробляється комерційно в Мексиці з різних видів агавових рослин, зокрема з Agave tequilana (також відомого як синя агава або агава для текіли) та сортів Salmiana, Green, Grey, Thorny та Rainbow. Агавний сироп солодший за мед, але менш густий.
Агавний сироп виробляють в штатах Мексики - Халіско, Мічоакан, Гуанахуато і Тамауліпас, відповідно до мексиканського законодавства про сертифікат походження, хоча більшість виробляється в Халіско.
Виробництво
Тип агави Salmiana:
Агавовий нектар - це чистий і натуральний солодкий продукт, зроблений з природного соку (aguamiel) агави салміана. Він збирається з живих рослин в дільниці високих пустель Центрального Мексики, де багато цих рослин ростуть дикоростучими. Його збирають вручну індійські народи Хнахну, які є тут місцевими жителями і володіють цією землею, з рослин на їхній території. Дозрілі агавові рослини випускають відлигу. Видаляючи квітку, утворюється чашоподібна порожнеча - контейнер, в який виділяється агуаміель. Рослина виділяє цю рідину протягом 6-8 місяців, під час яких протягом двох разів на день видаляють до 8 кварт. Обвуглене горлянку використовується для висмоктування агуаміеля з рослини і перенесення його в контейнер. Як тільки агуаміель зібрано, його одразу доставляють до виробничого цеху. Там додається органічний, веганський, беззерновий фермент, який перетворює натуральні розчинні молекули цукру в простіші цукри, головним чином фруктозу або "фруктового цукру" і невелику кількість глюкози. Надлишкову вологу випаровують.
Синя агава:
Органічні види нектару агави зроблені виключно з відомої синьої агавової рослини Центрального Мексики. Синя агава прикрашає свій рідний ландшафт, додаючи кольору і характеру тисячам акрів підтропічного регіону Халіско. Синя агава (Agave tequilana var. Weber), що належить до родини Амарилісових, є повільноростучою рослиною, яка розповсюджується посадками зі "материнської" рослини. Посадки пізніше збираються і пересаджуються; деякі з них використовуються для агавового нектару (або текіли), тоді як інші стають новими материнськими рослинами. Вирощування агави здійснюється відповідно до стандартів органічного землеробства США, агава вирощується і обробляється без застосування хімічних речовин або генетичної модифікації.
Після 5-7 років зростання доросла синя агава досягає декількох футів заввишки, і її вуглеводи концентруються в серцевині рослини. Скарб синьої агави зберігається в піни (так само називається, оскільки після видалення листів вона нагадує ананас). Воск у довгих листках синьої агави надає йому блакитний колір.
Фермери вручну вирізають синю агаву за допомогою простого, гострого леза. (Кваліфікований фермер може вирізати і обрізати завважкий об'єм агавового піни в менш ніж 5 хвилин.) Стебра залишають у полі, щоб відновити ґрунт і зменшити ерозію.
Волокнистий агавовий піни відводять до фабрики, де його вижимають і збирають його інулінчастий сік, багатий інуліном.
Інулін, дієтичне волокно зі складних вуглеводів, за природою не є солодким. Приготування (або гідроліз) інуліну перетворює його в солодкий нектар. При приготуванні світлого агавового нектару сік нагрівають до 161°F (72°C). Однак, при приготуванні сиру сирого агави процес здійснюється при нижній і набагато повільній температурі: сік спочатку нагрівають до прохолодної температури 118°F (37°C), і низька температура підтримується протягом майже удвічі довшого часу. В цьому простому процесі інулін перетворюється в фруктозу, повільно метаболізуючий простий цукор, який міститься в багатьох фруктах і овочах. Фільтрування визначає смак і колір агавового нектару. Світлий розсилювач молоком його тривалість ферментування - 161°F. Процес трансформує біосировину в солодкий продукт.
Склад
Агавовий нектар дуже універсальний і підходить для будь-якого використання. Він має органічні та кашрутні сертифікати, не містить глютену та алергенів, а його низький глікемічний індекс становить 32. Його основним вуглеводом є складна форма фруктози, яка називається інуліном або фруктозаном. Фільтрований, гідролізований сік концентрується в підобно-подібну, трохи рідку рідину, трохи тоншу, ніж мед, і має різну колірну гаму, від світлого до темного, залежно від ступеня переробки. Сироп природно містить кількості заліза, кальцію, калію і магнію, які сприяють утворенню колірної гами. Є патент Сполучених Штатів на процес, що використовує ферменти для гідролізу екстракту поліфрктоз в фруктозу, використовуючи фермент, який отриманий з Aspergillus niger (чорна плісняви).
Використання у кулінарії
Агавовий сироп можна замінити цукром у рецептах.
Використовуйте 1/3 чашки агавового сиропу на 1 чашку цукру в оригінальному рецепті.
Обсяг рідини в оригінальному рецепті має бути зменшений через вміст вологи в сиропі.
Деякі шеф-кухарі також зменшують температуру духовки на 25°F в рецептах з приготування.
Зокрема, вегани часто використовують агавовий сироп як заміну меду в рецептах. Він також дуже ефективний як солодкий продукт для холодних напоїв, таких як льодяний чай, оскільки, на відміну від цукру і меду, він добре розчиняється в холодних рідинних продуктах.
Варіанти
Агавові нектари продаються в світлих, янтарних, темних і сиріваткових варіантах.
Світлий агавовий нектар має м'який, майже нейтральний смак і є чудовим вибором для використання в делікатних десертах, випічки, соусах та напоях.
Янтарний агавовий нектар має середній інтенсивний карамельний смак і підходить для багатьох десертів, а також соусів і солодких страв. Він чудово підходить як сироп прямо з пляшки.
Темний агавовий нектар має більш виражені карамельні ноти і надає чудовий і виразний смак багатьом десертам. Він краще підходить для птиці, м'яса та морепродуктів і чудово підходить як сироп для панкейків і вафель.
Сирій агавовий нектар також має м'який, нейтральний смак. Він виготовляється при температурах нижче 118°F, щоб зберегти природні ферменти, тому цей варіант є відмінним солодильником для прихильників сирової їжі і тих, хто стежить за своїм здоров'ям.
Яка тривалість зберігання агавового нектару?
Не відкритий агавовий нектар триває понад рік. Колір і консистенція залишаються стабільними і однорідними і його слід зберігати в добре закритому контейнері в прохолодному темному місці.
Наскільки якісним має бути агавовий нектар після відкриття?
Ні, агавовий нектар найкраще зберігати при кімнатній температурі, і після відкриття він відповідає хорошому стану протягом принаймні 12 місяців.
Наш органічний нектар агави виготовляється чисто з соку сорту агави салміана.
Органічний
Кошерний
Неконтейнерізований
Низький глікемічний індекс
Без глютену
Веганський
Cертифікація Fair Trade
Без BPA
Без добавок та консервантів
1,4 рази солодший за цукор
Сертифікований органічний продукт: Департамент сільського господарства Колорадо
Кошерний сертифікат: Мегилла К, VAAD Хакашрус Денвер
Вага: 23,5 унцій (667 г) Вага упаковки: 282 унцій (8004 г)
Інгредієнти: 100% чистий органічний нектар агави (янтарний)
Таблиця харчування
Розмір порції 1 столова ложка (21 г)
Порцій на упаковку 31
Кількість на порцію
% щоденної потреби
Калорії 60
Калорії з жирів 0
Загальний жир 0 г
0%
Трансжири 0 г
0%
Натрій 0 мг
0%
Загальні вуглеводи 16 г
6%
Цукри 16 г
Діетичні волокна 0 г
Білки 0 г
0%
Agave syrup
Повний путівник
Агавний сироп (також називають агавовим нектаром) - солодкий продукт, що виробляється комерційно в Мексиці з різних видів агавових рослин, зокрема з Agave tequilana (також відомого як синя агава або агава для текіли) та сортів Salmiana, Green, Grey, Thorny та Rainbow. Агавний сироп солодший за мед, але менш густий.
Агавний сироп виробляють в штатах Мексики - Халіско, Мічоакан, Гуанахуато і Тамауліпас, відповідно до мексиканського законодавства про сертифікат походження, хоча більшість виробляється в Халіско.
Виробництво
Тип агави Salmiana:
Агавовий нектар - це чистий і натуральний солодкий продукт, зроблений з природного соку (aguamiel) агави салміана. Він збирається з живих рослин в дільниці високих пустель Центрального Мексики, де багато цих рослин ростуть дикоростучими. Його збирають вручну індійські народи Хнахну, які є тут місцевими жителями і володіють цією землею, з рослин на їхній території. Дозрілі агавові рослини випускають відлигу. Видаляючи квітку, утворюється чашоподібна порожнеча - контейнер, в який виділяється агуаміель. Рослина виділяє цю рідину протягом 6-8 місяців, під час яких протягом двох разів на день видаляють до 8 кварт. Обвуглене горлянку використовується для висмоктування агуаміеля з рослини і перенесення його в контейнер. Як тільки агуаміель зібрано, його одразу доставляють до виробничого цеху. Там додається органічний, веганський, беззерновий фермент, який перетворює натуральні розчинні молекули цукру в простіші цукри, головним чином фруктозу або "фруктового цукру" і невелику кількість глюкози. Надлишкову вологу випаровують.
Синя агава:
Органічні види нектару агави зроблені виключно з відомої синьої агавової рослини Центрального Мексики. Синя агава прикрашає свій рідний ландшафт, додаючи кольору і характеру тисячам акрів підтропічного регіону Халіско. Синя агава (Agave tequilana var. Weber), що належить до родини Амарилісових, є повільноростучою рослиною, яка розповсюджується посадками зі "материнської" рослини. Посадки пізніше збираються і пересаджуються; деякі з них використовуються для агавового нектару (або текіли), тоді як інші стають новими материнськими рослинами. Вирощування агави здійснюється відповідно до стандартів органічного землеробства США, агава вирощується і обробляється без застосування хімічних речовин або генетичної модифікації.
Після 5-7 років зростання доросла синя агава досягає декількох футів заввишки, і її вуглеводи концентруються в серцевині рослини. Скарб синьої агави зберігається в піни (так само називається, оскільки після видалення листів вона нагадує ананас). Воск у довгих листках синьої агави надає йому блакитний колір.
Фермери вручну вирізають синю агаву за допомогою простого, гострого леза. (Кваліфікований фермер може вирізати і обрізати завважкий об'єм агавового піни в менш ніж 5 хвилин.) Стебра залишають у полі, щоб відновити ґрунт і зменшити ерозію.
Волокнистий агавовий піни відводять до фабрики, де його вижимають і збирають його інулінчастий сік, багатий інуліном.
Інулін, дієтичне волокно зі складних вуглеводів, за природою не є солодким. Приготування (або гідроліз) інуліну перетворює його в солодкий нектар. При приготуванні світлого агавового нектару сік нагрівають до 161°F (72°C). Однак, при приготуванні сиру сирого агави процес здійснюється при нижній і набагато повільній температурі: сік спочатку нагрівають до прохолодної температури 118°F (37°C), і низька температура підтримується протягом майже удвічі довшого часу. В цьому простому процесі інулін перетворюється в фруктозу, повільно метаболізуючий простий цукор, який міститься в багатьох фруктах і овочах. Фільтрування визначає смак і колір агавового нектару. Світлий розсилювач молоком його тривалість ферментування - 161°F. Процес трансформує біосировину в солодкий продукт.
Склад
Агавовий нектар дуже універсальний і підходить для будь-якого використання. Він має органічні та кашрутні сертифікати, не містить глютену та алергенів, а його низький глікемічний індекс становить 32. Його основним вуглеводом є складна форма фруктози, яка називається інуліном або фруктозаном. Фільтрований, гідролізований сік концентрується в підобно-подібну, трохи рідку рідину, трохи тоншу, ніж мед, і має різну колірну гаму, від світлого до темного, залежно від ступеня переробки. Сироп природно містить кількості заліза, кальцію, калію і магнію, які сприяють утворенню колірної гами. Є патент Сполучених Штатів на процес, що використовує ферменти для гідролізу екстракту поліфрктоз в фруктозу, використовуючи фермент, який отриманий з Aspergillus niger (чорна плісняви).
Використання у кулінарії
Агавовий сироп можна замінити цукром у рецептах.
Використовуйте 1/3 чашки агавового сиропу на 1 чашку цукру в оригінальному рецепті.
Обсяг рідини в оригінальному рецепті має бути зменшений через вміст вологи в сиропі.
Деякі шеф-кухарі також зменшують температуру духовки на 25°F в рецептах з приготування.
Зокрема, вегани часто використовують агавовий сироп як заміну меду в рецептах. Він також дуже ефективний як солодкий продукт для холодних напоїв, таких як льодяний чай, оскільки, на відміну від цукру і меду, він добре розчиняється в холодних рідинних продуктах.
Варіанти
Агавові нектари продаються в світлих, янтарних, темних і сиріваткових варіантах.
Світлий агавовий нектар має м'який, майже нейтральний смак і є чудовим вибором для використання в делікатних десертах, випічки, соусах та напоях.
Янтарний агавовий нектар має середній інтенсивний карамельний смак і підходить для багатьох десертів, а також соусів і солодких страв. Він чудово підходить як сироп прямо з пляшки.
Темний агавовий нектар має більш виражені карамельні ноти і надає чудовий і виразний смак багатьом десертам. Він краще підходить для птиці, м'яса та морепродуктів і чудово підходить як сироп для панкейків і вафель.
Сирій агавовий нектар також має м'який, нейтральний смак. Він виготовляється при температурах нижче 118°F, щоб зберегти природні ферменти, тому цей варіант є відмінним солодильником для прихильників сирової їжі і тих, хто стежить за своїм здоров'ям.
Яка тривалість зберігання агавового нектару?
Не відкритий агавовий нектар триває понад рік. Колір і консистенція залишаються стабільними і однорідними і його слід зберігати в добре закритому контейнері в прохолодному темному місці.
Наскільки якісним має бути агавовий нектар після відкриття?
Ні, агавовий нектар найкраще зберігати при кімнатній температурі, і після відкриття він відповідає хорошому стану протягом принаймні 12 місяців.
Характеристики
% Daily Values
0%
6%
Amount Per Serving
Calories 60
Calories from Fat 0
Nutrition Facts
Serving Per Container 31
Serving Size 1 tablespoon (21g)
Sodium 0mg
Sugars 16g
Total Carb. 16g
Trans Fat 0g
Total Fat 0g
Dietary Fiber 0g
Protein 0g
Відгуки
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Питання та відповіді
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Мед Mādhavā Органічний Агавовий Нектар Amber Raw, 23.5 унції (12 упаковок)
3 898.00 грн.