Мадхава Органічний Агавовий Нектар, 46 унцій.

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
В наявності
Модель: 102207
Виробник: США
Відгуки: 0
583.00 грн.
Характеристики: (Дивитись усі)
% Daily Values
0%
6%
Amount Per Serving
Calories 60
Опис
Мадхава органічний сироп агави є особливо виготовленим продуктом, який виробляється при температурах нижче 118°F. Мадхава агавовий сироп - це природна заміна цукру, виготовлена з соку ​​рослини синьої агави Вебера. Це простий рослинний продукт, який є здоровою альтернативою обробленому цукру і штучним підсолоджувачам. Наш сироп агави є ідеальним універсальним підсолоджувачем. Його можна використовувати для приготування їжі, випікання і для загального щоденного вживання. Піддавши невеликій фільтрації і виробивши його при температурах нижче 118°F, наш сироп агави стає ідеальним підсолоджувачем для прихильників натуральної та сирової їжі.


Органічний
Сировий
Кошерний
Без ГМО
Солодильник з низьким глікемічним індексом
Без глютену
Веганський
Сертифікований по справедливій торгівлі
Без вмісту бісфенолу А
Без добавок або консервантів
1,4 рази солодший за цукор


Сертифіковано органічними продуктами: Департамент сільського господарства Колорадо
Кошерний сертифікат: Scroll K, VAAD Hakashrus з Денвера
Вага нетто: 46 унцій (1304г)
Інгредієнти: 100% чистий органічний сироп агави.


Відомості про харчову цінність
Порція: 1 столова ложка (21г)
Порцій у контейнері: 62


Кількість на порцію


% щоденної потреби


Калорії 60
Калорії з жирів 0


 
 


Загальний жир 0г


0%


Кількість на порцію


% щоденної потреби


Насичені жири 0г


0%


Натрій 0мг


0%


Вуглеводи 16г


6%


Цукри 16г

 


Діетичні волокна 0г

 

Білки 0г


0%


Сироп агави
 
Повний посібник
Сироп агави (також називається нектаром агави) - це підсолоджувач, який виготовляється комерційним шляхом у Мексиці з кількох видів агави, включаючи агаву текільяна (також відому як синя агава або текільяна агава) та інші сорти, такі як сальміана, зелена, сіра та райдужна агава. Сироп агави солодший за мед, але менш густий.
Сироп агави виробляється в мексиканських штатах Халіско, Мічоакан, Гуанахуато та Тамауліпас відповідно до мексиканського законодавства щодо сертифікату походження, хоча більшість виробляється в Халіско.


Виробництво
Метою агавового нектару є чистий і природний підсолоджувач, виготовлений з природного соку (агуямель) агави сальміани. Він збирається в живих рослинах в регіоні високих пустель Центрального Мексики, де багато цих рослин ростуть дико. Цю рослину збирають вручну місцеві жителі-індіанці Хнану, які є власниками цієї землі, з рослин на своїй території. Дорослі агави випускають китиці квітів. Видаляючи квітку, утворюється чашеподібна порожнина - резервуар, в який виділяється агуямель. Рослина виділяє цю рідину протягом 6-8 місяців, під час яких щодня витягують до 8 літрів. Для переміщення агуямеля з рослини в контейнер використовується вироблена з гарбуза трубка. Як тільки агуямель зібраний, його відразу відправляють до виробничого цеху. Там додають органічний, веганський, беззерновий фермент, який перетворює натуральні ланцюжки цукрових молекул на більш прості цукри, головним чином фруктозу або "фруктозну цукру" і невелику кількість глюкози. Зайву воду випаровують.


Синя агава:
Органічні синє агавові нектари виготовляють з відомих центрально-мексиканських рослин синьої агави. Синя агава формує ландшафт своєї рідної місцевості, додаючи кольору і характеру тисячам акрів півтропічної регіону Халіско. Синя агава (Agave tequilana var. Weber), яка належить до родини амарилісових, є повільно зростаючою рослиною, яка поширюється відростками від "материнської" рослини. Відповідні відростки тоді збираються і пересаджуються; деякі культивуються для синього агавового нектару (або текіли), інші стають новими материнськими рослинами. Агава вирощується відповідно до стандартів органічного сільського господарства USDA і переробляється без застосування хімічних речовин або генетичних модифікацій.
Після 5-7 років зростання доросла синя агава досягає кількох футів заввишки, і її вуглеводи концентруються в серцевині рослини. Кладка синьої агави зберігається в пині (так називається через схожість з ананасом після того, як листя обрізаються). Воскові листки у віддалених листках синьої агави надають виду блакитного кольору.
Фермери вручну розрізають синю агаву гострим лезом. (Вправний фермер може вирізати і обрізати 100-фунтовий пину синьої агави менше, ніж за 5 хвилин.) Запаски полів залишають на місці, щоб відновити ґрунт і зменшити ерозію.
Волокнистий пин синьої агави беруть до млина, де його пресують, і його багатий на інулін сік збирають і очищають.
Інулін, дієтичне волокно зі складних вуглеводів, за своєю природою солодке. Готування (або гідроліз) інуліну перетворює його в солодкий нектар. При виготовленні нектару зі світлої синьої агави сік нагрівають до 161°F* (72°C). Однак при виготовленні нектару зі сирої синьої агави процес відбувається при нижній та значно повільнішій температурі: сік нагрівається до спокійної 118°F (37°C), і низка тепла підтримується майже вдвічі довше. В цьому простому процесі інулін перетворюється в фруктозу, повільно метаболізуючий простий цукор, який міститься в багатьох фруктах і овочах. Фільтрація визначає смак та колір сиропів агави. Сироп зі світлої синьої агави є ще більш фільтрованим, ніж його сиро-коричневий аналог.
* Це чиста випадковість, що світла синя агава гідролізується при 161°F, тієї ж температури, при якій пастеризується молоко. Метою викладання рідини інуліну агави при такій температурі є перетворення його в фруктозу, а не пастеризація.


Склад
Сироп агави дуже універсальний, підходить для будь-якого використання в підсолоджувачах. Крім того, він має сертифікати органічності та кашевитості, не містить глютену і алергенів, а його глікемічний індекс становить 32. Його головним вуглеводом є складний коренеплідний цукор, який називають інуліном або фруктозаном. Фільтрований, гідролізований сік концентрується до подібної до сиропу рідини, трохи тоншої за мед і має колір від світлого до темного, залежно від ступеня обробки. У сиропі природно містяться кількості заліза, кальцію, калію та магнію, які сприяють утворенню кольору. Існує патент Сполучених Штатів на процес гідролізу поліфруктози до фруктози з використанням ферменту, отриманого з Aspergillus niger (чорна пліснява).
Кулінарне використання

Сироп агави можна використовувати як заміну цукру в рецептах.
Використовуйте 1/3 чашки сиропу агави на 1 чашку цукру в оригінальному рецепті.
Кількість рідини в оригінальному рецепті повинна бути зменшена через вміст вологи в сиропі.
Деякі кухарі також знижують температуру печі на 25°F у рецептах, які потребують випікання.
Зокрема вегани часто використовують сироп агави для заміни меду в рецептах. Він також дуже ефективний у підсолоджуванні холодних напоїв, таких як чай, оскільки, на відміну від цукру та меду, він добре розчиняється в холодних рідини.

Види
Нектари агави продаються у світлих, каштанових, темних і сирій формах.
Світлий агавовий нектар має м'який, майже нейтральний смак і є відмінним вибором для деяких десертів, випічки, соусів і напоїв, які мають ніжний смак.
Каштановий агавовий нектар має середню інтенсивність карамельного смаку і підходить для багатьох десертів, а також соусів і смажених страв. Він прекрасний сам по собі, прямо з пляшки.
Темний агавовий нектар має більш виражений карамельний смак і надає смаку багатьох десертам. Він найкраще використовується у птиці, м'ясних стравах і морепродуктах, а також як топінг для панкейків і вафель.
Сирий агавовий нектар також має м'який, нейтральний смак. Він виготовляється при температурах нижче 118°F, що зберігає природні ферменти, тому цей вид є ідеальним підсолоджувачем для прихильників сирової їжі та здорового способу життя.

В чому різниця між сирим, світлим і темним агавами?
Різниця полягає в фільтрації солей і мінералів при виробництві, яке контролюється для отримання стійкого продукту.
Сировий органічний нектар агави виробляється при температурах нижче 115°F і має солодкий нейтральний смак.
Світлі сорти агавового нектару мають нейтральний смак, який підкреслює природний смак кави, чаю, фруктових напоїв, випічки, свіжих фруктів, фруктових смузі, соусів для салатів, варення та желе, морозива, йогурту та різноманітних готових страв, не змінюючи їх смаку. Це суттєва відмінність від меду, солодючої ячмінної солому та деяких інших натуральних замінників цукру, які змінюють смак продуктів, які вони підсолоджують.
Каштановий і темний агавовий нектари мають більш виражений карамельний смак і надають смаку багатьох десертів. Вони найкраще підходять для птаха, м'ясних страв та морепродуктів, а також прекрасно підходять як топінг для панкейків і вафель.
Традиційний темний агавовий нектар додається до каштанового, щоб підсилити колір і смак.


Який строк придатності у сиропу агави?
Сироп агави зберігається протягом понад року, якщо не відкритий. Колір і консистенція залишаються стабільними і однорідними, і його слід зберігати ущільнено в темному прохолодному місці.

Чи потребує сироп агави холодильника після відкриття?
Ні, сироп агави найкраще зберігати при кімнатній температурі, і він добре зберігається протягом принаймні 12 місяців після відкриття.
Характеристики
% Daily Values
0%
6%
Amount Per Serving
Calories 60
Calories from Fat 0
Nutrition Facts
Serving Per Container 62
Serving Size 1 tablespoon (21g)
Sodium 0mg
Sugars 16g
Total Carb. 16g
Trans Fat 0g
  Total Fat 0g
  Dietary Fiber 0g
  Protein 0g
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Мадхава Органічний Агавовий Нектар, 46 унцій.
583.00 грн.
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x