Мадхава Органічний Агави Нектар Амбер, 46 унцій.

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
В наявності
Модель: 102205
Виробник: США
Відгуки: 0
583.00 грн.
Характеристики: (Дивитись усі)
% Daily Values
0%
6%
Amount Per Serving
Calories 60
Опис
Madhava Organic Agave Nectar Amber - ніжна і смачна солодкощі, ідеальна для всіх ваших потреб у солодкості. Серед безлічі її властивостей є сертифікована чистота, постійний смачний ніжний смак і тривале зберігання (не кристалізується). Що ще важливо, агавовий нектар має низький глікемічний індекс, що дуже корисно. Більше того, його так просто використовувати - ллється і швидко розчиняється, навіть в холодних їжах і напоях. Але найкраще з усього, він просто чудово смакує і підсилює смак будь-якої їжі, до якої добавлений.

Madhava Amber Agave Nectar - це натуральна заміна цукру, виготовлена виключно з соку рослини Вебер Blue Agave. Це простий рослинний продукт, який є здоровою альтернативою обробленому цукрові та штучним підсолоджувачам.

Наш Amber Agave має витончений смак клена, що робить його смачним додатком до страв, соусів, смаженої м'яса та багатьох інших страв. Він чудово підходить як заміна коричневому цукру, кленовому сиропу або меласі!

Органічний
Кошерний
Non GMO (не-генетично-модифікований)
Низькоглікемічний підсолоджувач
Безглютеновий
Веганський
Сертифікований за міжнародними стандартами справедливої торгівлі
Не містить добавок або консервантів
1,4 рази солодший, ніж цукор

Сертифікований органічним Colorado Dept of Agriculture
Кошерно сертифікований: Scroll K, VAAD Hakashrus of Denver
Об'єм: 46 унцій (1304 г)
Інгредієнти: 100% чистий органічний агавовий нектар (Amber)

Харчова цінність на 1 столову ложку (21 г):
60 калорій
0 калорій від жирів
0 г жирів
0 г трансжирів
0 мг натрію
16 г вуглеводів
16 г цукру
0 г клітковини
0 г білка

Агавовий сироп
Повний посібник
Агавовий сироп (також відомий як агавовий нектар) - це підсолоджувач, вироблений комерційно в Мексиці з декількох видів агави, включаючи Agave tequilana (також відома як синя агава або агава для текіли) і інші сорти. Агавовий сироп солодший за мед, але менш в'язкий.
Агавовий сироп виробляють в мексиканських штатах Халіско, Мічоакан, Гуанахуато і Тамауліпас відповідно до мексиканських законів про сертифікат походження. Більшість виробляється в Халіско.

Виробництво
Агава Salmiana:
Агавовий нектар - це чистий і натуральний підсолоджувач, виготовлений з природного соку (aguamiel) агави salmiana. Його зібрані з живих рослин в підвищених пустельних районах Центрального Мексики, де росте безліч цих рослин. Його збирають вручну індіанські племена Хнахну, які є тут корінними, з рослин на їхній землі. Дорослі агавові рослини вирощують квітку. Видаливши квітку, утворюється формується пустотливця формою миски - контейнера, в який виділяється акваміель. Рослина виробляє цей рідкий на протязі 6-8 місяців, протягом яких знімаються до 8 кварт зараз двічі на день. Для зливах з рослини використовується вимичка з відпрацьованих горлиць. Як тільки акваміель зібрана, її відразу доставляють до виробництва. Там додають органічний, вегетаріанський і не містить зерена фермент, який перетворює натуральні цукрові молекулярні ланцюги в більш прості цукри, головним чином фруктозу або «фруктозу», і невелика кількість глюкози. Зайву воду випаровують.
Синя агава:
Органічні нектари Blue Agave виготовляються виключно з відомої натуральної рослини синьої агави Центрального Мексики. Синя агава прикрашає свій рідний ландшафт, додаючи колорит тисячам акрів підтропічного регіону Халіско. Синя агава (Agave tequilana var. Weber), що належить до родини Амариліс, повільно зростаюча рослина, яка розповсюджується вузлами від "материнської" рослини. Вузлики потім збирають і пересаджують; деякі використовують для виготовлення нектару синьої агави (або текіли), інші стають новими материнськими рослинами. Агава вирощується відповідно до органічних стандартів США без використання хімікатів або генетичної модифікації.
Після зростання 5-7 років зріла синя агава має висоту кількох футів, а її вуглеводи концентруються в серцевині рослини. Синя агава має голубий колір завдяки восковому покриттю довгих листків.
Фермери обрізають синю агаву гострим бритвою. (Кваліфікований фермер може вирізати й обрізати 45-килограмову серцевину синьої агави за менше як 5 хвилин.) Залишки зрізки залишаються на місці, щоб відновити ґрунт та зменшити ерозію.
Волокнисту серцевину синьої агави беруть до млина, де її пресують, а її сок, багатий інуліном, збирається і очищується.
Інулін, дієтичне волокно з складних вуглеводів, природно не має солодкого смаку. Після приготування (або гідролізу) інулін перетворюється в солодкий нектар. При виготовленні світлого нектару Blue Agave сік нагрівають до 161°F (72°C). Однак, для виготовлення нектару Raw Blue Agave процес проводиться при нижній і значно повільній температурі: сік нагрівають до прохолодних 118°F (37°C), а низька температура підтримується майже вдвічі довше. У цьому простому процесі інулін перетворюється в фруктозу, повільно метаболізуючий простий цукор, який міститься в багатьох фруктах і овочах. Фільтрація визначає смак і колір нектару синьої агави. Світлий Blue Agave просто більш пройдений, ніж його супутник з сирим-темним відтінком.
* Це чисто випадково, що Light Blue Agave гідролізується при 161°F, такій самій температурі, під якою пастеризується молоко. Мета полягає в тому, щоб використовувати температуру 161°F для перетворення рідинного інуліну агави в фруктозу, а не для його пастеризації.
Склад
Агавовий нектар дуже універсальний і підходить для будь-якого такого застосування. Він також має сертифікати органічності і кошерності, не містить глютену і алергенів, та має низький глікемічний індекс 32. Основним вуглеводом є складна форма фруктози, яку називають інуліном або фруктозаном. Фільтрований і гідролізований сік концентрується до сиропоподібної рідини, трохи тоншої за мед, і має колір від світлого до темного в залежності від ступеня обробки. Сироп природно містить кількості заліза, кальцію, калію і магнію, що впливають на колір продукту. Існує патент США на процес, який використовує ферменти для гідролізу позначеного екстракту поліфруктози в фруктозу, з використанням ферменту, походженого з Aspergillus niger (чорна пліснява).
Кулінарне використання

Агавовий сироп можна використовувати як заміну цукру в рецептах.
Використовуйте 1/3 чашки агавового сиропу на 1 чашку цукру в оригінальному рецепті.
Кількість рідини в оригінальному рецепті слід зменшити через вміст вологи в сиропі.
Деякі кухарі також знижують температуру духовки на 25°F в рецептах, що вимагають випікання.
Особливо вегани часто використовують агавовий сироп замість меду в рецептах. Він також є дуже ефективним підсолоджувачем для холодних напоїв, таких як чай з льодом, оскільки, відмінно від цукру і меду, він швидко розчиняється в холодних рідин.

Види
Агавові нектари продаються в світлому, янтарному, темному і сироварному виглядах.
Світлий агавовий нектар має нейтральний смак, відмінно підходить для використання в ніжних солодких десертах, випічці, соусах і напоях.
Янтарний агавовий нектар має середньої інтенсивності карамельний смак і підходить для багатьох десертів, а також соусів і солоних страв. Він чудовий свіжо-зі банки сироп.
Темний агавовий нектар має більш виражені карамельні нотки і надає смаку багатьох десертів. Він найкраще підходить для птиці, м'яса і морепродуктів, а також чудово підходить в якості топінгу для млинців і вафель.
Сироварний агавовий нектар також має м'який, нейтральний смак. Він виготовляється при температурах нижче 118°F, щоб зберегти природні ферменти, тому цей вид є ідеальним підсолоджувачем для прихильників сирої їжі і тих, хто слідкує за своїм здоров'ям.

Яка тривалість зберігання агавового нектару?
Агава може зберігатися протягом більш як року, якщо не розкрита. Колір і консистенція залишаються стабільними і єднаковими, його слід зберігати ущільнено в темному прохолодному місці.

Чи потрібне агава холодильне зберігання після відкриття?
Відкриту агаву найкраще зберігати при кімнатній температурі і вона зберігає свою якість щонайменше 12 місяців.
Характеристики
% Daily Values
0%
6%
Amount Per Serving
Calories 60
Calories from Fat 0
Nutrition Facts
Serving Per Container 62
Serving Size 1 tablespoon (21g)
Sodium 0mg
Sugars 16g
Total Carb. 16g
Trans Fat 0g
  Total Fat 0g
  Dietary Fiber 0g
  Protein 0g
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Мадхава Органічний Агави Нектар Амбер, 46 унцій.
583.00 грн.
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x