Madhava Raw Organic Agave Nectar, 46 oz. (Pack of 4)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
В наявності
Модель: 102929
Виробник: США
Відгуки: 0
2 338.00 грн.
Характеристики: (Дивитись усі)
% Daily Values
0%
6%
Amount Per Serving
Calories 60
Опис
Сироп агави
Повний посібник
Сироп агави (також називається нектар агави) – це солодкий продукт, який виробляється комерційно в Мексиці з кількох видів агави, включаючи Агаву текільскую (також називається Синя Агава або Текільська Агава), та Сальміанія, Зелена, Сіра, Шипаста і Радужна. Сироп агави солодший, ніж мед, але менш густий.
Сироп агави виробляється в мексиканських штатах Халіско, Мічоакан, Гуанахуато та Тамауліпас згідно з мексиканськими законами про посвідчення походження, хоча більшість виробляється в Халіско.

Виробництво
Сальміанія агави:
Сироп агави – це чистий і природний солодкий продукт, зроблений з природного соку (агуаміль) сальміані агави. Він збирається зі свіжих рослин у високогір'ї центрального Мексики, де росте велика кількість рослин. Його збирають вручну індіанці відомі як Hnahnu, які наливають його в голку з видаленою квіткою. Рослина продукує цю рідину протягом 6-8 місяців, видаляючи до 8 кварт на двічі на день. Доглядається пляшка, щоб агуаміль потрапив із рослини у контейнер. Після збору агуаміль негайно переносять на виробництво. Там додають органічний, веганський, беззерний фермент, який перетворює природні молекули цукру на більш прості цукри, в основному фруктозу або "фруктового цукру" і невелику кількість глюкози. Залишкова вода випаровується.

Синя агава:
Органічний сироп зі Синьої агави сортується за видами, виготовлений виключно з відомих в Центральному Мексиці синіх агавових рослин. Синя агава прикрашає свій рідний пейзаж, роблячи регіон Халіско заселеним тисячами акрів. Синя агава (Agave tequilana var. Weber), яка належить до родини Амарилісових, є повільно ростучою рослиною, яка розповсюджується від "материнської" рослини. Вирощують синю агаву за стандартами центрального органу з органічних продуктів США, без застосування хімікатів і генетичної модифікації.
Після 5-7 років стеблинка синьої агави стає на декілька футів і свої вуглеводи концентрує в центрі рослини. Обробка синьої агави проводиться в млині, де її стискують і збирають багатий на інулін сік. Інулін - дієтетичне волокно, яке складається з складних вуглеводів, не є по природі солодким. Коли його виноварять (або гідролізують), інулін перетворюється на солодкий нектар. При виготовленні світлого сиропу з синьою агавою, сік нагрівають до 161°F* (72°C). Однак, при виготовленні сиропу з сирої синьої агави, процес відбувається при нижній температурі і триває набагато довше: сік нагрівають до прохолодної 118°F (37°C), і низьку температуру підтримують майже вдвічі довше. У цьому простому процесі інулін перетворюється на фруктозу, повільно метаболізуючий простий цукор, який є в багатьох фруктах і овочах. Фільтрація визначає смак і колір сиропу зі синьою агавою. Світліший сироп зі синьою агавою просто більше фільтрується, ніж його "сиро-янтарний" супутник.
* Ці дослідні дані є випадковими, що свідчать про те, що сироп і кремообразна агава гідролізуються при 161°F (72°C), такою ж температурою прозапастеризоване молоко. Загадка в тому, що агави частіше використовуються для пропускання рідини-інуліну через таку температуру для перетворення його на фруктозу, а не для пастеризації.

Склад
Сироп агави дуже універсальний і підходить для будь-яких солодких страв. Він має сертифікат органічного виробництва та кашру, не містить глютену і алергенів та має низький глікемічний індекс 32. Головним вуглеводом є складна форма фруктози, яка називається інулін або фруктозан. Фільтрований, гідролізований сік концентрується до сиропоподібної рідини трохи тоншої за мед і має різкий колір від світлого до темного, залежно від ступеня обробки. У сиропі природно наявні кількості заліза, кальцію, калію та магнію, що сприяють отриманню кольору. Існує патент США на процес, в якому ферменти гідролізують поліфруктозний екстракт у фруктозу, застосовуючи фермент, отриманий з черного плісняви Аспергілла.

Кулінарне використання
Сироп агави можна використовувати як замінник цукру у рецептах.
Використовуйте 1/3 склянки сиропу агави на 1 склянку цукру у вихідному рецепті.
Кількість рідини в оригінальному рецепті повинна бути зменшена через вміст вологи у сиропу.
Деякі шеф-кухарі також знижують температуру духовки на 25°F у рецептах, які потребують запікання.
Вегани, зокрема, часто використовують сироп агави в заміну меду у рецептах. Він також дуже ефективний як солодильник для холодних напоїв, таких як льодяна кава, оскільки він легко розчиняється у холодних рідини.

Види
Сиропи агави продаються в світлому, ясному, темному і сирому вигляді.
Світлий сироп агави має м'який, майже нейтральний смак і відмінно підходить для вживання в десертах з ніжним смаком, печиві, соусах і напоях.
Ясний сироп агави має середньої інтенсивності карамельний смак і підходить для багатьох десертів, а також соусів і солоних страв. Він чудовий "просто з пляшки".
Темний сироп агави має більш сильні нотки карамелі і надає особливого смаку багатьом десертам. Найкраще використовувати у птицяних, м'ясних і морських стравах, а також як покриття для пляцків і вафель.
Сироп агави сирого готується при температурах нижче 118°F для збереження природних ферментів, тому цей вид є ідеальним солодким для прихильників сирової їжі та тих, хто пильно стежить за своїм здоров'ям.

Яка різниця між сиропом зі злаків, світлим і темним агавовими сиропами?
Різниця полягає в очищенні солів та мінералів під час виробництва, що контролюється для отримання однорідного продукту.
Сироп агави сирого органічного виробляється при температурах нижче 115°F і має солодкий нейтральний смак.
Світлі сорти сиропу агави майже нейтральні за смаком і підсилюють натуральний смак кави, чаю, фруктових напоїв, печива, свіжих фруктів, фруктових смузі, заправок для салатів, джемів і желе, морозива, йогуртів і різних готових страв, не змінюючи їх смаку. Це відмінняться від меду бджільного, ячменного сиропу і деяких інших природних замінників цукру, які змінюють смак продуктів, які вони підсолоджують.
Ясні та темні сорти пропонують ніжний смак агави зі збільшенням інтенсивності. Ясний сік агави схожий на мед і дуже смачний у чаю, підходить для підсолоджування великої кількості їжі, сухих та гарячих сніданків, пляцків, вафель, випічки, протеїнових напоїв і соусів.
Темніше сорти цього солоджувача використовуються для важких соусів, таких як барбекю, сосиски, рагу і склянки, вони підсилюють багатий і складний смак агави. Крім того, до янтарного сорту додають невелику кількість традиційного темного сиропу агави, щоб підсилити колір і смак.

Який термін придатності у сиропу агави?
Запечатаний, агава протримається більше 1 року. Колір і консистенція залишаються стабільними і однорідними, він повинен бути зберіганий добре запакованим у прохолодному і темному місці.

Чи потрібно зберігати агаву в холодильнику після відкриття?
Ні, сироп агави краще зберігати при кімнатній температурі, і він добрий принаймні 12 місяців після відкриття.
Характеристики
% Daily Values
0%
6%
Amount Per Serving
Calories 60
Calories from Fat 0
Nutrition Facts
Serving Per Container 62
Serving Size 1 tablespoon (21g)
Sodium 0mg
Sugars 16g
Total Carb. 16g
Trans Fat 0g
  Total Fat 0g
  Dietary Fiber 0g
  Protein 0g
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Madhava Raw Organic Agave Nectar, 46 oz. (Pack of 4)
2 338.00 грн.
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x