0
0
В наявності
Модель: 102929
Виробник: США
Відгуки:
0
2 338.00 грн.
Характеристики:
(Дивитись усі)
% Daily Values
0%
6%
Amount Per Serving
Calories 60
Опис
Сироп агави
Повний посібник
Сироп агави (також називається нектар агави) – це солодкий продукт, який виробляється комерційно в Мексиці з кількох видів агави, включаючи Агаву текільскую (також називається Синя Агава або Текільська Агава), та Сальміанія, Зелена, Сіра, Шипаста і Радужна. Сироп агави солодший, ніж мед, але менш густий.
Сироп агави виробляється в мексиканських штатах Халіско, Мічоакан, Гуанахуато та Тамауліпас згідно з мексиканськими законами про посвідчення походження, хоча більшість виробляється в Халіско.
Виробництво
Сальміанія агави:
Сироп агави – це чистий і природний солодкий продукт, зроблений з природного соку (агуаміль) сальміані агави. Він збирається зі свіжих рослин у високогір'ї центрального Мексики, де росте велика кількість рослин. Його збирають вручну індіанці відомі як Hnahnu, які наливають його в голку з видаленою квіткою. Рослина продукує цю рідину протягом 6-8 місяців, видаляючи до 8 кварт на двічі на день. Доглядається пляшка, щоб агуаміль потрапив із рослини у контейнер. Після збору агуаміль негайно переносять на виробництво. Там додають органічний, веганський, беззерний фермент, який перетворює природні молекули цукру на більш прості цукри, в основному фруктозу або "фруктового цукру" і невелику кількість глюкози. Залишкова вода випаровується.
Синя агава:
Органічний сироп зі Синьої агави сортується за видами, виготовлений виключно з відомих в Центральному Мексиці синіх агавових рослин. Синя агава прикрашає свій рідний пейзаж, роблячи регіон Халіско заселеним тисячами акрів. Синя агава (Agave tequilana var. Weber), яка належить до родини Амарилісових, є повільно ростучою рослиною, яка розповсюджується від "материнської" рослини. Вирощують синю агаву за стандартами центрального органу з органічних продуктів США, без застосування хімікатів і генетичної модифікації.
Після 5-7 років стеблинка синьої агави стає на декілька футів і свої вуглеводи концентрує в центрі рослини. Обробка синьої агави проводиться в млині, де її стискують і збирають багатий на інулін сік. Інулін - дієтетичне волокно, яке складається з складних вуглеводів, не є по природі солодким. Коли його виноварять (або гідролізують), інулін перетворюється на солодкий нектар. При виготовленні світлого сиропу з синьою агавою, сік нагрівають до 161°F* (72°C). Однак, при виготовленні сиропу з сирої синьої агави, процес відбувається при нижній температурі і триває набагато довше: сік нагрівають до прохолодної 118°F (37°C), і низьку температуру підтримують майже вдвічі довше. У цьому простому процесі інулін перетворюється на фруктозу, повільно метаболізуючий простий цукор, який є в багатьох фруктах і овочах. Фільтрація визначає смак і колір сиропу зі синьою агавою. Світліший сироп зі синьою агавою просто більше фільтрується, ніж його "сиро-янтарний" супутник.
* Ці дослідні дані є випадковими, що свідчать про те, що сироп і кремообразна агава гідролізуються при 161°F (72°C), такою ж температурою прозапастеризоване молоко. Загадка в тому, що агави частіше використовуються для пропускання рідини-інуліну через таку температуру для перетворення його на фруктозу, а не для пастеризації.
Склад
Сироп агави дуже універсальний і підходить для будь-яких солодких страв. Він має сертифікат органічного виробництва та кашру, не містить глютену і алергенів та має низький глікемічний індекс 32. Головним вуглеводом є складна форма фруктози, яка називається інулін або фруктозан. Фільтрований, гідролізований сік концентрується до сиропоподібної рідини трохи тоншої за мед і має різкий колір від світлого до темного, залежно від ступеня обробки. У сиропі природно наявні кількості заліза, кальцію, калію та магнію, що сприяють отриманню кольору. Існує патент США на процес, в якому ферменти гідролізують поліфруктозний екстракт у фруктозу, застосовуючи фермент, отриманий з черного плісняви Аспергілла.
Кулінарне використання
Сироп агави можна використовувати як замінник цукру у рецептах.
Використовуйте 1/3 склянки сиропу агави на 1 склянку цукру у вихідному рецепті.
Кількість рідини в оригінальному рецепті повинна бути зменшена через вміст вологи у сиропу.
Деякі шеф-кухарі також знижують температуру духовки на 25°F у рецептах, які потребують запікання.
Вегани, зокрема, часто використовують сироп агави в заміну меду у рецептах. Він також дуже ефективний як солодильник для холодних напоїв, таких як льодяна кава, оскільки він легко розчиняється у холодних рідини.
Види
Сиропи агави продаються в світлому, ясному, темному і сирому вигляді.
Світлий сироп агави має м'який, майже нейтральний смак і відмінно підходить для вживання в десертах з ніжним смаком, печиві, соусах і напоях.
Ясний сироп агави має середньої інтенсивності карамельний смак і підходить для багатьох десертів, а також соусів і солоних страв. Він чудовий "просто з пляшки".
Темний сироп агави має більш сильні нотки карамелі і надає особливого смаку багатьом десертам. Найкраще використовувати у птицяних, м'ясних і морських стравах, а також як покриття для пляцків і вафель.
Сироп агави сирого готується при температурах нижче 118°F для збереження природних ферментів, тому цей вид є ідеальним солодким для прихильників сирової їжі та тих, хто пильно стежить за своїм здоров'ям.
Яка різниця між сиропом зі злаків, світлим і темним агавовими сиропами?
Різниця полягає в очищенні солів та мінералів під час виробництва, що контролюється для отримання однорідного продукту.
Сироп агави сирого органічного виробляється при температурах нижче 115°F і має солодкий нейтральний смак.
Світлі сорти сиропу агави майже нейтральні за смаком і підсилюють натуральний смак кави, чаю, фруктових напоїв, печива, свіжих фруктів, фруктових смузі, заправок для салатів, джемів і желе, морозива, йогуртів і різних готових страв, не змінюючи їх смаку. Це відмінняться від меду бджільного, ячменного сиропу і деяких інших природних замінників цукру, які змінюють смак продуктів, які вони підсолоджують.
Ясні та темні сорти пропонують ніжний смак агави зі збільшенням інтенсивності. Ясний сік агави схожий на мед і дуже смачний у чаю, підходить для підсолоджування великої кількості їжі, сухих та гарячих сніданків, пляцків, вафель, випічки, протеїнових напоїв і соусів.
Темніше сорти цього солоджувача використовуються для важких соусів, таких як барбекю, сосиски, рагу і склянки, вони підсилюють багатий і складний смак агави. Крім того, до янтарного сорту додають невелику кількість традиційного темного сиропу агави, щоб підсилити колір і смак.
Який термін придатності у сиропу агави?
Запечатаний, агава протримається більше 1 року. Колір і консистенція залишаються стабільними і однорідними, він повинен бути зберіганий добре запакованим у прохолодному і темному місці.
Чи потрібно зберігати агаву в холодильнику після відкриття?
Ні, сироп агави краще зберігати при кімнатній температурі, і він добрий принаймні 12 місяців після відкриття.
Повний посібник
Сироп агави (також називається нектар агави) – це солодкий продукт, який виробляється комерційно в Мексиці з кількох видів агави, включаючи Агаву текільскую (також називається Синя Агава або Текільська Агава), та Сальміанія, Зелена, Сіра, Шипаста і Радужна. Сироп агави солодший, ніж мед, але менш густий.
Сироп агави виробляється в мексиканських штатах Халіско, Мічоакан, Гуанахуато та Тамауліпас згідно з мексиканськими законами про посвідчення походження, хоча більшість виробляється в Халіско.
Виробництво
Сальміанія агави:
Сироп агави – це чистий і природний солодкий продукт, зроблений з природного соку (агуаміль) сальміані агави. Він збирається зі свіжих рослин у високогір'ї центрального Мексики, де росте велика кількість рослин. Його збирають вручну індіанці відомі як Hnahnu, які наливають його в голку з видаленою квіткою. Рослина продукує цю рідину протягом 6-8 місяців, видаляючи до 8 кварт на двічі на день. Доглядається пляшка, щоб агуаміль потрапив із рослини у контейнер. Після збору агуаміль негайно переносять на виробництво. Там додають органічний, веганський, беззерний фермент, який перетворює природні молекули цукру на більш прості цукри, в основному фруктозу або "фруктового цукру" і невелику кількість глюкози. Залишкова вода випаровується.
Синя агава:
Органічний сироп зі Синьої агави сортується за видами, виготовлений виключно з відомих в Центральному Мексиці синіх агавових рослин. Синя агава прикрашає свій рідний пейзаж, роблячи регіон Халіско заселеним тисячами акрів. Синя агава (Agave tequilana var. Weber), яка належить до родини Амарилісових, є повільно ростучою рослиною, яка розповсюджується від "материнської" рослини. Вирощують синю агаву за стандартами центрального органу з органічних продуктів США, без застосування хімікатів і генетичної модифікації.
Після 5-7 років стеблинка синьої агави стає на декілька футів і свої вуглеводи концентрує в центрі рослини. Обробка синьої агави проводиться в млині, де її стискують і збирають багатий на інулін сік. Інулін - дієтетичне волокно, яке складається з складних вуглеводів, не є по природі солодким. Коли його виноварять (або гідролізують), інулін перетворюється на солодкий нектар. При виготовленні світлого сиропу з синьою агавою, сік нагрівають до 161°F* (72°C). Однак, при виготовленні сиропу з сирої синьої агави, процес відбувається при нижній температурі і триває набагато довше: сік нагрівають до прохолодної 118°F (37°C), і низьку температуру підтримують майже вдвічі довше. У цьому простому процесі інулін перетворюється на фруктозу, повільно метаболізуючий простий цукор, який є в багатьох фруктах і овочах. Фільтрація визначає смак і колір сиропу зі синьою агавою. Світліший сироп зі синьою агавою просто більше фільтрується, ніж його "сиро-янтарний" супутник.
* Ці дослідні дані є випадковими, що свідчать про те, що сироп і кремообразна агава гідролізуються при 161°F (72°C), такою ж температурою прозапастеризоване молоко. Загадка в тому, що агави частіше використовуються для пропускання рідини-інуліну через таку температуру для перетворення його на фруктозу, а не для пастеризації.
Склад
Сироп агави дуже універсальний і підходить для будь-яких солодких страв. Він має сертифікат органічного виробництва та кашру, не містить глютену і алергенів та має низький глікемічний індекс 32. Головним вуглеводом є складна форма фруктози, яка називається інулін або фруктозан. Фільтрований, гідролізований сік концентрується до сиропоподібної рідини трохи тоншої за мед і має різкий колір від світлого до темного, залежно від ступеня обробки. У сиропі природно наявні кількості заліза, кальцію, калію та магнію, що сприяють отриманню кольору. Існує патент США на процес, в якому ферменти гідролізують поліфруктозний екстракт у фруктозу, застосовуючи фермент, отриманий з черного плісняви Аспергілла.
Кулінарне використання
Сироп агави можна використовувати як замінник цукру у рецептах.
Використовуйте 1/3 склянки сиропу агави на 1 склянку цукру у вихідному рецепті.
Кількість рідини в оригінальному рецепті повинна бути зменшена через вміст вологи у сиропу.
Деякі шеф-кухарі також знижують температуру духовки на 25°F у рецептах, які потребують запікання.
Вегани, зокрема, часто використовують сироп агави в заміну меду у рецептах. Він також дуже ефективний як солодильник для холодних напоїв, таких як льодяна кава, оскільки він легко розчиняється у холодних рідини.
Види
Сиропи агави продаються в світлому, ясному, темному і сирому вигляді.
Світлий сироп агави має м'який, майже нейтральний смак і відмінно підходить для вживання в десертах з ніжним смаком, печиві, соусах і напоях.
Ясний сироп агави має середньої інтенсивності карамельний смак і підходить для багатьох десертів, а також соусів і солоних страв. Він чудовий "просто з пляшки".
Темний сироп агави має більш сильні нотки карамелі і надає особливого смаку багатьом десертам. Найкраще використовувати у птицяних, м'ясних і морських стравах, а також як покриття для пляцків і вафель.
Сироп агави сирого готується при температурах нижче 118°F для збереження природних ферментів, тому цей вид є ідеальним солодким для прихильників сирової їжі та тих, хто пильно стежить за своїм здоров'ям.
Яка різниця між сиропом зі злаків, світлим і темним агавовими сиропами?
Різниця полягає в очищенні солів та мінералів під час виробництва, що контролюється для отримання однорідного продукту.
Сироп агави сирого органічного виробляється при температурах нижче 115°F і має солодкий нейтральний смак.
Світлі сорти сиропу агави майже нейтральні за смаком і підсилюють натуральний смак кави, чаю, фруктових напоїв, печива, свіжих фруктів, фруктових смузі, заправок для салатів, джемів і желе, морозива, йогуртів і різних готових страв, не змінюючи їх смаку. Це відмінняться від меду бджільного, ячменного сиропу і деяких інших природних замінників цукру, які змінюють смак продуктів, які вони підсолоджують.
Ясні та темні сорти пропонують ніжний смак агави зі збільшенням інтенсивності. Ясний сік агави схожий на мед і дуже смачний у чаю, підходить для підсолоджування великої кількості їжі, сухих та гарячих сніданків, пляцків, вафель, випічки, протеїнових напоїв і соусів.
Темніше сорти цього солоджувача використовуються для важких соусів, таких як барбекю, сосиски, рагу і склянки, вони підсилюють багатий і складний смак агави. Крім того, до янтарного сорту додають невелику кількість традиційного темного сиропу агави, щоб підсилити колір і смак.
Який термін придатності у сиропу агави?
Запечатаний, агава протримається більше 1 року. Колір і консистенція залишаються стабільними і однорідними, він повинен бути зберіганий добре запакованим у прохолодному і темному місці.
Чи потрібно зберігати агаву в холодильнику після відкриття?
Ні, сироп агави краще зберігати при кімнатній температурі, і він добрий принаймні 12 місяців після відкриття.
Характеристики
% Daily Values
0%
6%
Amount Per Serving
Calories 60
Calories from Fat 0
Nutrition Facts
Serving Per Container 62
Serving Size 1 tablespoon (21g)
Sodium 0mg
Sugars 16g
Total Carb. 16g
Trans Fat 0g
Total Fat 0g
Dietary Fiber 0g
Protein 0g
Відгуки
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Питання та відповіді
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Madhava Raw Organic Agave Nectar, 46 oz. (Pack of 4)
2 338.00 грн.