Madhava Organic Agave Nectar Variety Pack, 23.5 oz (2 пачки)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
В наявності
Модель: 102994
Виробник: США
Відгуки: 0
1 170.00 грн.
Характеристики: (Дивитись усі)
% Daily Values
0%
6%
Amount Per Serving
Calories 60
Опис
Madhava Organic Agave Nectar Variety Pack – органічний нектар Агави – це чудовий замінник цукру з безліччю переваг. Цей нектар має сертифіковану чистоту та неперевершений смак. Він зберігає свою свіжість тривалий час і не твердне. Крім того, нектар Агави має низький глікемічний індекс, що є дуже важливим для здоров'я. Його легко використовувати, оскільки він швидко розчиняється навіть у холодній їжі чи напоях. Але, що найголовніше, він просто чудово скуштує та підкреслить смак будь-якої їжі, якою ви його приправите. Насолоджуйтесь!
Madhava Organic Agave Nectar Amber – це повністю натуральна заміна цукру, яка робиться лише із соку рослини Агави. Це просте рослинне харчування, яке є здоровою альтернативою обробленому цукру та штучним підсолоджувачам.
Наш нектар Агави Amber має ніжний кленовий смак, що робить його чудовим доповненням до основних страв, соусів, смаженого м'яса та інших страв. Він чудово замінює коричневий цукор, кленовий сироп чи мелясу!
Органічний
Кошерний
Не містить ГМО
Підходить для низького глікемічного раціону
Без глютену
Веганський
Сертифікована чесна торгівля
Не містить добавок чи консервантів.
Сертифіковано органічними продуктами Colorado Dept of Agriculture
Кошерний сертифікат: Scroll K, VAAD Hakashrus of Denver
Вага нетто 23.5 унцій (667 грам)
100% чистий органічний нектар Агави.
Харчова цінність:
Порція: 1 столова ложка (21 г)
Розмір порції: 31
Кількість на порцію:
Калорії: 60
Калорії від жирів: 0
Загальний жир: 0 г
Насичений жир: 0 г
Трансжири: 0 г
Натрій: 0 мг
Загальний вуглевод: 16 г
Цукор: 16 г
Харчові волокна: 0 г
Білок: 0 г

Агавовий сироп - повне керівництво
Агавовий сироп (також відомий як нектар агави) - це солодка речовина, що виробляється комерційно в Мексиці з декількох видів агави, включаючи Agave tequilana (також відомий як Blue Agave або Tequila Agave), а також Salmiana, Green, Grey, Thorny та Rainbow varieties. Агавовий сироп солодкий, але менш густий, ніж мед.
Агавовий сироп виробляється в мексиканських штатах Халіско, Мічоакан, Гуанахуато і Тамауліпас, відповідно до мексиканських законів про сертифікат походження, хоча більшість виробляється в Халіско.

Виробництво
Salmiana агави:
Нектар агави - це чисте та натуральне підсолоджувальне, яке виробляється з натурального соку (aguamiel) агави salmiana. Він збирається у високогірній пустелі Центрального Мексики, де росте безліч цих рослин. Він збирається вручну індіанцями Хнахну, які проживають у цій галузі, з рослин, що ростуть на їхніх землях. Зрілі агави сукуленти виростають квітконос. Видалення квітконоса утворює пологі яєчко - ємність, в яку виділяється агуаміель. Рослина виробляє цю рідину протягом 6-8 місяців, протягом яких до 8 кварт видаляються двічі на день. Для відкачування агуамелю з рослини використовують вириту з горбиля порожнину, якою перекачують рослинну рідину в контейнер. Після збирання агуамелю він одразу ж доставляється на виробництво. Там додається органічний, веганський фермент без використання зерна, перетворюючи молекули цукру, які природно присутні в ньому, на простіші цукру, в основному фруктозу або "фруктозний цукор", і невелику кількість глюкози. Надлишкова вода випаровується.
Blue Agave:
Органічний нектар Blue Agave є видоспецифічною сировиною, що виробляється виключно з рослини Blue Agave в Центральному Мексиці. Blue Agave прикрашає свій рідний ландшафт, додаючи колір та характер тисячам акрів субтропічного регіону Халіско. Blue Agave, Agave tequilana var. Weber, є повільно зростаючою рослиною, яка поширюється насінням. Насіння садиться, а потім деякі з них вирощуються для отримання нектару агави (або текіли), тоді як інші стають новими рослинами-матерями. Агава вирощується відповідно до стандартів USDA Organic, культивується та обробляється без застосування хімічних речовин чи генетичних модифікацій.
Після 5-7 років зростання зріла агава височить на кілька футів і її вуглеводи концентруються у серцевині рослини. Іншими словами, сік агави, багатий інуліном, вичавлюється та очищається. Інулін - це харчове волокно, що складається зі складних вуглеводів, що за своєю природою не має солодкого смаку. При варінні (або гідролізації) інулін перетворюється на солодкий нектар. Постійна температура процесу варіння для отримання світлого нектару становить 72 градуси Цельсія (161°F), у той час як для отримання нектару сирого агави температура нижча і значно повільніша: сік нагрівається до кімнатної температури 37°C (118°F) і низька температура підтримується протягом майже подвійного часу. Через простий процес інулін перетворюється на фруктозу, простий цукор, що повільно розщеплюється, що міститься в багатьох фруктах і овочах. У процесі фільтрації визначається смак та колір нектару агави. Світлий нектар агави просто проходить більшу фільтрацію, ніж його сирий-бурштиновий аналог. Якщо випадково, світлий нектар Blue Agave гідролізований за тієї ж температури 161°F, при якій пастеризується молоко. Мета цієї процедури – перетворити інулін агави на фруктозу, а не пастеризувати його.
склад
Агавовий нектар дуже універсальний і підходить для будь-якого використання як підсолоджувач. Він має органічну та кошерну сертифікацію, не містить глютену та алергенів, а також має низький глікемічний індекс, що дорівнює 32. Головним джерелом вуглеводів є складна форма фруктози, звана інуліном або фруктозаном. Фільтрований і гідролізований сік концентрується приблизно такої ж в'язкості, як мед, і має світло-темне забарвлення в залежності від ступеня обробки. Сироп природно містить певну кількість заліза, кальцію, калію та магнію, які впливають на його забарвлення. У США існує патент, що описує процес гідролізу поліфруктозного екстракту у фруктозу з використанням ферменту, отриманого з чорної цвілі Aspergillus niger.
Кулінарне використання
Агавовий сироп можна замінити на цукор у рецептах.
Використовуйте 1/3 чашки агавового сиропу на 1 чашку цукру в оригінальному рецепті.
Кількість рідини в оригінальному рецепті повинна бути зменшена через вологу, що міститься в сиропі.
Деякі шеф-кухарі також зменшують температуру духовки на 25°F у рецептах для запікання.
Вегани, зокрема, часто використовують агавовий сироп замість меду у рецептах. Він також є дуже ефективним підсолоджувачем для холодних напоїв, таких як холодний чай, оскільки, на відміну від цукру та меду, він добре розчиняється у холодних рідинах.
Види
Нектари агави продаються у легких, бурштинових, темних та сирих варіантах.
Легкий агавовий сироп має м'який, майже нейтральний смак і чудово підходить для використання у ніжних десертах, випічці, соусах та напоях.
Бурштиновий агавовий сироп має середньої інтенсивності смак карамелі та підходить для багатьох десертів, а також соусів та кулінарних страв. Він відмінно підходить прямо з пляшки.
Темний агавовий сироп має більш виражені нотки карамелі і надає смак багатьом десертам. Він найкраще підходить для птиці, м'яса та морепродуктів, а також чудово доповнює млинці та вафлі.
Сирий сир агавовий також має м'який, нейтральний смак. Він виробляється за температур нижче 118°F, щоб зберегти природні ферменти, тому цей варіант ідеальний для любителів сирої їжі і тих, хто стежить за своїм здоров'ям.

Скільки триває термін придатності агавового сиропу?
Закритий пляшечка з агавовим сиропом прослужить понад рік. Колір та консистенція залишаються стабільними та одноманітними за умови, що пляшечка щільно закрита та зберігається у прохолодному темному місці.

Чи потрібне зберігання агавового сиропу в холодильнику після розтину?
Ні, агавовий сироп краще зберігати при кімнатній температурі і добре зберігається протягом принаймні 12 місяців після розтину.
Характеристики
% Daily Values
0%
6%
Amount Per Serving
Calories 60
Calories from Fat 0
Nutrition Facts
Serving Per Container 31
Serving Size 1 tablespoon (21g)
Sodium 0mg
Sugars 16g
Total Carb. 16g
Trans Fat 0g
  Total Fat 0g
  Dietary Fiber 0g
  Protein 0g
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Madhava Organic Agave Nectar Variety Pack, 23.5 oz (2 пачки)
1 170.00 грн.
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x