Madhava Organic Agave Nectar Amber Raw, 23.5 oz. (Pack of 2)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
В наявності
Модель: 102917
Виробник: США
Відгуки: 0
973.00 грн.
Характеристики: (Дивитись усі)
% Daily Values
0%
6%
Amount Per Serving
Calories 60
Опис
Madhava Organic Agave Nectar Amber Raw, 23.5 oz. (Pack of 2) - FREE Shipping 2 Bottles - 23.5 oz. Each (Total net wt 47 oz.) Madhava Organic Agave Nectar Amber is mild and delicious. Madhava's Agave Nectar має багато незрівнянних якостей, які роблять його ідеальним для всіх ваших потреб. Завжди вони є його усвідомлено purity, consistent delicious mild flavor and lengthy shelf life (won't crystallize). І, важливо, відхиляти nectar має низький glucemic index, що є beneficial for many. Плюс, це є добре для використання як його напій і роздільно quickly, навіть у забарвленій їжі або шпарах. Але, найкраще, це приємно випробування велике і поліпшення flavors any food it sweetens. Enjoy! Madhava Amber Agave Nectar є all-natural sugar replacement made purely з шлунка Weber Blue Agave plant. Це simple plant based food that is ealthy alternative to processed sugar and artificial sweeteners. Наше Amber Agave має мідну мапу-добре flavor, щоб зробити його вдалим adition to entrees, saluces, рожевий м'ята, і багато інших жирів. Великий substitute для чорного сиру, maple syrup або molasses! Organic Kosher Non GMO Low Glycemic Sweetener Gluten Безкоштовний фізико-країнний магазин Certified BPA Free No Additives or Preservatives 1.4 times sweeter than sugar Certified Organic by: Colorado Dept of Agriculture Kosher Certified: Scroll K, VAAD Hakash. 23.5 oz. (667g) Ingredients: 100% Pure Organic Agave Nectar (Amber) Витрати Факти Сервісна частина 1 табл. 0mg 0% Total Carb. 16g 6% Sugars 16g Dietary Fiber 0g Protein 0g 0% Agave syrup A Complete Guide Agave syrup (також називається agave nectar) є квітковий коммерційно виготовлений в Мексиці, з декількох типів оголів, включаючи Agave ), і в Salmiana, Green, Grey, Thorny, і Rainbow varieties. Agave syrup виробляється в мексиканських штатах Jalisco, Michoacán, Guanajuato і Tamaulipas, згідно з мексиканськими правами, що відносяться до контенту оригіналу, але й найбільший most виконаний в Jalisco. Production Agave Salmiana: Agave nectar є коричневий і натуральний солодкий з натуральної цибулини (аguamiel) з agave salmiana. Це огортається з живих робіт в високому глибині регіону Центральної Мексики, де сягає земних рослин. Це йде по бік Hnahnu Indian peoples native to this area, від plants on their land. Mature agave plants produce a flower stalk. By removing the flower, a bowl shaped cavity is formed- a container into which the aquamiel is secreted. Рослини виробляють цей бактерій для 6-8 місяців, протягом яких вгору до 8 quarts є здійснені двадцять днів. Знижується від gourd є використаним для шрифту aiguamiel з plant and transfer it to a container. Once aquamiel is collected, it is immediately taken to production facility. Там, як органічний, веганський, гранільний ензим є пристосований, перетворюючи природно опрацьований сир мішок бризки в більш простих цукерок, найбільш фруктовий або "fruit sugar" і невеликий розмір glucose. Excess water is evaporated. Blue Agave: Organic Blue Agave nectars є species-specific, зроблені виключно з центрального Mexico's renowned Blue Agave plant. Blue agave shapes її природна landscape, adding color і character to thousands acres of Jaliscos subtropical region. Blue agave (Agave tequilana var. Weber), member of the Amaryllis family, є повільно зростаючий простір, що розряджаються сходи з 'матір' plant. The runners are then harvested and replanted; деякі cultivated для blue agave nectar (або tequila), коли інші стають новими матір'ями. Грунтовий до USDA Organic Standards, theagave cultivated and procesed withchemicals or genetic modification. Після того, як зростає протягом 5 до 7 років, мальовничі blue agave stands several feet tall і його carbohydrates є зосереджені в plant's core. blue agaves treasure є висить в pina (з назвою тому, що його помилки pineapple po leaves have been trimmed away). Wax в blue agaves long leaves біжить species його bluish color. Farmers hand-cut blue agave with simple razor-sharp blade. (A skilled farmer can cut and trim a 100- pound blue agave pina in less than 5 minutes.) The field trimmings are left behind to restore the soil and reduce erosion. Fibrous blue agave pina є такою, що в міллі, де він pressed і його inulin-rich juice є сполучені і cleaned. Inulin, a dietary fiber зроблений з комплексу carbohydrates, is not sweet by nature. Cooking (або hydrolyzing) inulin transforms it в sweet nectar. Коли ведеться Light Blue Agave nectar, шлунок висить до 161°F* (72°C). Незважаючи на те, що робити невеликий Blue Agave nectar, процес є низький і дуже племінний: цибуля warmed to a tepid 118°F (37°C), і низький head is maintained for nearly twice as long. У цих простих процесах, inulin becomes fructose, a slowly metabolizing simple sugar found in many fruits and vegetables. Filtering determines the blue agave nectars flavor and color. The Light Blue Agave is simply more filtered than its Raw-Amber counterpart. * Це суворо coincidental, що Light Blue Agave є hydrolyzed at 161°F, сама температура, що мілку є pasteurized. Здійснення в повідомленні про те, що ліків ігнорує, що температура є перевірити його в fructose, не pasteurize це. Складання Agave Nectar є дуже versatile, suitable для будь-якого прохолодного використання. And, це має як органічне і косметичний тест, є gluten і allergen free, і має низький Glycemic Index 32. Це є важливим для обмеження glucose consumption є вital concern for many people. Найголовнішим карбогідратом є складова форма fructose названа inulin або fructosan. З'єднаний, hydrolyzed шлунок є сконцентрованим на сироп-відповідні liquid, що мало думати про те, що грона і ranges в кольорі від світла до тьмяного depending на ступеня процесу. Syrup naturally contains quantities of Iron, Calcium, Potassium & Magnesium які спричиняють resulting color. Там є американський patent для процесу, що використовують enzyms до hydrolyze polyfructose extract in fructose, використовуючи enzym, отриманий від Aspergillus niger (black mold). Culinary use Agave syrup може бути substituted для cukrу в recipes. Використовуйте 1/3 кукурудзи на сибір для кожного 1 кухонного сиру в оригінальному recipe. Кількість liquids в оригіналі recipe must be reduced due to moisture included in the syrup. Деякі chefs також скорочують цю температуру за 25°F в recipes requiring baking. Vegans в особливу спільну use agave syrup to replace honey в recipes. Це також дуже ефективний цукерок для забарвлених покриттів так, як льодовий чай, незграбний сир і муки, він рішучим розчиняється в забарвлених рідинах. Varieties Agave nectars є sold in light, amber, dark, and raw varieties. Light agave nectar has mild, майже neutral flavor, і є great choice для використання в добрячі куштування яблука, baked goods, sauces, і beverages. Amber agave nectar has medium-intensity caramel flavor, і є suitable для багатьох desserts, як добре, як цукерки і savory dishes. Це є досконалий "шорсткий з лапки" syrup. Dark agave nectar has stronger caramel помітки, і володіють delicious and distinct flavor to many desserts. Це найкраще використане в овочах, засобах, і морської муки, і є приємним як topping для паличок і варень. Raw agave nectar also has a mild, neutral taste. Це виконано на температурі нижче 118°F для захисту природних ензимів, тому ця варіація є надійним цукерком для свіжих фруктів і здоров'я. What is the difference between the raw, light and dark agaves? Відмінність полягає в тому, щоб видалити зразки та мінеральні речовини в виробництві, які є контрольованим у виробництві, а також власний продукт. Raw Organic Agave Nectar виготовляється на температурі нижче 115°F і має високу neutral flavor. Світильники гради Agave Nectar є flavor neutral, наповнюючи природні flavors of coffee, tea, fruit beverages, baked goods, fresh fruits, fruit smoothies, салат dressings, jams and jellies, ice cream, yoghurts, and heir flavor. Це є в значенні ліміту з рудою грою, malt barley syrup, і певним іншим натуральним локомотивом substitutes, що в повній flavor of products, які вони мають. Amber and dark grades offer delicate flavor of Agave with increasing intensity. Amber grade є дуже гарним гроном і добряче в лісі, пристосовані до свіжих варіації фруктів, цукерок і гарячих cereales, pancakes, waffles, baked goods, protein drinks, і saluces. Heavier sauces such as BBQ, spaghetti, stews and meat glazes можуть бути сприятливі до ярмарок grades of this sweetener, які розрізняють rich і complex flavors distinctive to Agave. У додатку, малого розміру традиційного тьмяного агаву є пов'язане з природою до поліпшення кольору і flavor. What is the shelf life of agave nectar? Unopened, Agave буде останнє для більше, ніж рік. Барвистий і надійний залишок стійкий і uniform і повинен бути поставлений well-sealed в cool dark place. Does agave require refrigeration once opened? No, Agave є best kept at room temperature, is good for at least 12 months once opened.
Характеристики
% Daily Values
0%
6%
Amount Per Serving
Calories 60
Calories from Fat 0
Nutrition Facts
Serving Per Container 31
Serving Size 1 tablespoon (21g)
Sodium 0mg
Sugars 16g
Total Carb. 16g
Trans Fat 0g
  Total Fat 0g
  Dietary Fiber 0g
  Protein 0g
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Madhava Organic Agave Nectar Amber Raw, 23.5 oz. (Pack of 2)
973.00 грн.
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x