0
0
В наявності
Модель: 83960
Виробник: Masabrosa LLC, USA
Відгуки:
0
610.00 грн.
Характеристики:
(Дивитись усі)
Производитель
Masabrosa LLC, USA
Опис
Біле кукурудзяне борошно MasaBrosa® Harina de Maiz (Інстантне кукурудзяне борошно), 1,8 кг, є продуктом Мексики, пропонується за найкращою ціною лише в магазині Tebe.com.ua. Це 100% преміальне біле кукурудзяне борошно від Masa Brosa, яке є веганським та безглютеновим продуктом. Цей автентичний латино-американський продукт можна використовувати для приготування різних традиційних страв, таких як тортильї, пупусаси, гордітаси, тамалеси, атолеси та інші.
Інгредієнти: Кукурудзяне борошно, вода, вапно, без додавання консервантів.
Спосіб застосування:
1. У відповідну ємність викласти 2 чашки кукурудзяного борошна Masabrosa®.
2. Додати від 1/4 до 1/2 склянки води до кукурудзяної суміші Masabrosa® і добре перемішати протягом 2-3 хвилин, доки не утвориться щільна кулька тіста (якщо тісто здається сухим, додайте 1-2 столові ложки води).
3. Розділіть тісто на менші кульки (чим більша кулька, тим більший буде коржик), приблизно вийде 16-18 маленьких кульок.
4. Накрийте кульки вологою тканиною, щоб зберегти вологість.
5. Використовуючи прес для коржів (який можна придбати окремо на нашому сайті) і між притискними плитами пресу вкласти два аркуші плівки, розплющіть кульки тіста, щоб отримати коржик потрібного діаметру.
6. Обережно зніміть тортилью з пластикових аркушів і викладіть на дуже гарячу пательню без масті (приблизно 230 градусів Цельсія).
7. Після близько 20-30 секунд переверніть корж.
8. Дайте йому готуватися ще протягом 20-30 секунд і переверніть ще раз на 15-20 секунд.
9. Після приготування накрийте тканиною маїсовий коржик, щоб він залишався теплим і податливим.
10. Для приготування тостів або тако, дайте коржам охолонути та висохнути перед смаженням.
11. Готові тортильї можна зберігати в пластикових пакетах у холодильнику до тижня.
Інгредієнти: Кукурудзяне борошно, вода, вапно, без додавання консервантів.
Спосіб застосування:
1. У відповідну ємність викласти 2 чашки кукурудзяного борошна Masabrosa®.
2. Додати від 1/4 до 1/2 склянки води до кукурудзяної суміші Masabrosa® і добре перемішати протягом 2-3 хвилин, доки не утвориться щільна кулька тіста (якщо тісто здається сухим, додайте 1-2 столові ложки води).
3. Розділіть тісто на менші кульки (чим більша кулька, тим більший буде коржик), приблизно вийде 16-18 маленьких кульок.
4. Накрийте кульки вологою тканиною, щоб зберегти вологість.
5. Використовуючи прес для коржів (який можна придбати окремо на нашому сайті) і між притискними плитами пресу вкласти два аркуші плівки, розплющіть кульки тіста, щоб отримати коржик потрібного діаметру.
6. Обережно зніміть тортилью з пластикових аркушів і викладіть на дуже гарячу пательню без масті (приблизно 230 градусів Цельсія).
7. Після близько 20-30 секунд переверніть корж.
8. Дайте йому готуватися ще протягом 20-30 секунд і переверніть ще раз на 15-20 секунд.
9. Після приготування накрийте тканиною маїсовий коржик, щоб він залишався теплим і податливим.
10. Для приготування тостів або тако, дайте коржам охолонути та висохнути перед смаженням.
11. Готові тортильї можна зберігати в пластикових пакетах у холодильнику до тижня.
Характеристики
Производитель
Masabrosa LLC, USA
Відгуки
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Питання та відповіді
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Кукурудзяне борошно, біле, тонкого помелу, безглютенове MasaBrosa® Harina de Maiz (Instant Corn Masa), 1,8кг.
610.00 грн.